Nabi tesatura de Bumbac geometrice stambă lenjerie de pat tesatura bumbac lucrate manual DIY cârpă mozaic pijamale

22.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs: tesatura de bumbac sfert de grăsime bundle ---floral,dot,desene animate model Material: 100% bumbac. Subțire, potrivit pentru papusa haine,tilda,meserii de cusut,mozaic,scrapbooking și alte comune de proiecte DIY. Culori: ca imaginea prezentată,1 diamant Serie de modele de colecție. Dimensiune: 1bucată= 50*160cm 100*160 cm(tăiate de mână , așa +-2cm de eroare) . greutate : 100*160 cm≈240g Caracteristici: Eco-friendly imprimeuri potrivite pentru mozaic,pernă acoperă, saci,covoare, șorțuri, meșteșuguri, acasă, moale decor, felul de proiecte DIY.textile,tesatura de bumbac metru,țesut mozaic,etnice stofa,tesatura vintage Nota: daca comandati mai mult de 2quantity sau multiplu de ,2, materialul va fi tăiat.

Culoare Nepotrivire

Diferențe de culoare poate fi cauza de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminat,fundal, etc ,cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați.

Pret

Profit de articole în magazinul meu este foarte mic deja ,pentru comenzi mici,vă rugăm să nu negociem pretul Daca comanda dvs. este mare, vă rugăm să contactați-mă pentru preturi si conditii.

Transport

1,livram toate produsele noastre la nivel mondial în 7day prin china post air mail/HK post air Mail/E-pcacket . De obicei, durează 15-25 de zile pentru a ajunge.

2,Uneori poate dura până la 4-12 săptămâni din cauza stricte de control personalizat.

3.Prețul nostru nu include taxele,TVA sau alte taxe ascunse,Dacă ai nevoie de noi pentru a declara pachet cadou sau probă cu valoare scăzută pentru a-ți plăti impozitul Minim,te rog, spune-ne,sau nu ne va declara valoarea reală .

4,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta atunci cand faci comanda. Noi nu suntem responsabili pentru livrare eșec din cauza la o adresă greșită de a pleca să ne whe comanda. Termenul de Serviciu 1.100% cumpărători Satisfactie Garantata 2. Orice deteriorat sau lipsește. Vă rugăm să ne contactați cu 7 zile pentru o înlocuire sau de rambursare, vă Rugăm să nu deschizi disputa fără comunicare 3. Folosit element sau provocate de om prejudiciul nu este acceptat. 4. Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și să ia fotografii ca dovadă pentru o rambursare de 5. Dacă ai nevoie de o întoarcere sau de rambursare, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre cea mai bună soluție pentru problema ta înainte de expediere returnat. 6. Taxele de transport pentru returnarea unui articol(fie pentru rambursare sau tranzacții de schimb) sunt responsabilitatea cumpărătorului. 7. Înlocuirile vor fi livrate la primirea produsului returnat. Feedback-ul 1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și Întregul serviciu, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și ușura 5 stele pentru noi. 2. Dacă nu există nici o problemă cu achiziția ta. Vă rugăm să luați legătura înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 1cm (7.87in x 5.91in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Tip De Unitate bucata
Lățime 50cm
design diamant
Caracteristică Eco-Friendly
Tricotate Tip Warp
Utilizare pentru haine de cusut, lenjerie de pat, quilting, patchwork, meșteșuguri,tesatura, pânză
Pachetul De Conținut 1pieces
Tesatura Piele De Căprioară Tip tilda,mozaic,scrapbooking,de artizanat proiecte de cusut
Material 100% Bumbac
Tip Diagonal
Transport gratuit transport gratuit la 68 de țări
Stil Simplu
Dimensiune 50*160cm/piece
Nume De Brand Nabi
Technics Tricotate
Tip De Produs Alt Material
Nețesute Technics Aer Cald Prin
Model Tipărite

Produse similare