Copil Copil De Dezvoltare Educațională Pretind A Juca Electrocasnice De Bucătărie De Jucărie Cadou Dropship Y813

28.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Copil Copil De Dezvoltare Educațională Pretind A Juca Electrocasnice Bucatarie De Jucarie Cadou

Detalii produs Material: Plastic ABS (sigur, durabil, non-toxic, fără gust) Tema: Electrocasnice Jucarii Pentru a se Potrivi de Varsta: 3-7 ani Notă: Ambalare Cu Cutie de Original. Noi bine pune-l la pachet cu un plus de gros , rezistent la șocuri,rezistent la apa, și pentru a garanta elemente de siguranță completă pentru a ajunge la tine. Din diferite loturi,întuneric și lumină, culoare, poate un pic diferit cu imaginea.

Caracteristică: Este o jucărie populară. Jucării permit copilului să-și exprime el însuși, de a fi creativ, și de a face alegeri, poate fi folosit în mai multe poziții diferite și diferite tipuri de joc.Oferi o șansă pentru tine sau alți copii să fie implicate și va construi abilitățile sociale. Va jucărie se implice copilul în activități care indica copilului de vârstă de dezvoltare și de creștere, t să reflecte interesele copilului! Este sigur, durabil, ținând cont de vârsta copilului și de putere. Culori vii, luminoase, non - toxic, fara gust, mediu Cu jucarii educative, o modalitate foarte bună pentru a vă relaxa și bucurați-vă de copilul dumneavoastră de companie. cu jucarii educative, puteți urmări, a supraveghea și direct dezvoltarea copilului dumneavoastră, și de a găsi bucurie și amuzament în joaca lor de activitate

Pachetul Inclus:

1x Electrocasnice Jucarii (Pachetul Inclus: 1 x Electrocasnice Jucarii (Acumulatorul nu este inclus,vă rugăm să folosiți comun # 5 cele ,nu folosi Nanfu Shusnglu Jinbawang în cazul în care s-a rupt de articole)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Gen Unisex
Scara 1
Clasificarea Alimente
Plastic Tip ABS
Tip Produse Finite
Avertizare Ambalare Cu Cutie De Original. Vom pune în pachet cu extra-lea
Material Plastic
Nume De Brand HIINST
Numărul De Model jucărie
Intervalul De Vârstă > 3 ani

Produse similare