Echipamentul VR5.0 și Controler Nou Ochelari de Realitate Virtuală, Suport Samsung Galaxy S9 S9Plus S8+(cu Viteze Remote Controller +Pachet)

503.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Echipamentul VR5.0 și Controler Nou Ochelari de Realitate Virtuală, Suport Samsung Galaxy S9 S9Plus S8+(cu Viteze Remote Controller +Pachet)

Gear VR 5.0 Caracteristici: 1.Mai mari, mai plate touchpad-ul, trebuie doar să faceți clic pe sau alunecare, control precis poate fi realizat. 2.Conector: USB Extern port, este nu numai puterea de VR interfață, și poate fi introdus în USB OTG USB, card de memorie, puteți stoca video, imagini și muzică, smartphone-ul spațiu, poate fi extins de stocare de memorie. 3.Noul ecran de start buton, se poate reveni la "cererea mea" pagina direct. 4.Atunci când se utilizează gear vr, nu numai pot verifica cu ușurință mesaje vocale sau a răspunde la telefon, prin Pass - Throngh Setările camerei, nu aveți nevoie pentru a elimina gear vr, poate direct de lumea din afara Caietul de sarcini: Dimensiune: 207.8*122.5*98.6 mm Greutate: 345g Orizont: 101 de grade de viziune Material: sticlă călită,protecția mediului material senzor: senzor de accelerație,senzor giroscopic,senzor de proximitate telefoane Compatibile: Doar pentru Galaxy S9 S9Plus S8, S8+, Note5, S6, S6 Edge, S6 Edge+, S7, S7 Edge, Note7 De Viteze Controler De La Distanță Caracteristică: 1.Puteți folosi Nouă axe giroscop somato controller ca un control de la distanță pentru a naviga-ți de realitate virtuală cu usurinta sau de a folosi ca un gamepad complet cu declanșare pentru a câștiga jocul. 2.Operatorul este în formă pentru a fi utilizate în mod natural cu o singură mână. Specificatii: Culoare: Albastru Greutate: 150g Dimensiune: 48.1 * 38.2 * 108.1 mm Suport: Echipament R323 / Gear R324 Senzor de Somatosenzorial Controller: 9 axe giroscop

Pachet: 1*Gear VR 5.0+1*Viteze Controler de la Distanță (telecomanda cu Baterie)+1*Manual de utilizare(cu ambalaj)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.72kg (1.59lb.)
Porturi Nici unul
Senzor Accelerare Saensor,Senzor Giroscopic,Senzor De Proximitate
Dispozitiv Compatibil Smartphone-uri
culoare Deep blue
Nume De Brand Samsung
Rețea Wireless de Tip Nici unul
Experiență De Vizualizare Captivantă
Suport Pentru Smartphone-Uri Galaxy S9 S9Plus S8, S8+, Note5, S6, S6 Edge, S6 Edge+, S7, S7 Edge
Numărul De Afișare Single
Camera No
All-in-one Ochelari de Realitate Virtuală No
Numărul De Model Gear VR 5.0
Tip Biocular
FOV 101
controlere Da
Stații De Bază No
Tip Senzor giroscop
Ochelari 3D de Tip Polarizat
Pachet Da
Setați Tipul Controlorii De Seturi
Hartă în timp Real de Construcție No

Produse similare