Mână Ac de Cusut si ata de Brodat Cusut Box Trusă de Cusut Instrument de Mână -39

16.67lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Mână Ac de Cusut si ata de Brodat Cusut Box Trusă de Cusut Instrument de Mână

Caracteristică:

100% De Brand Nou

Ideal pentru decor cusut, artizanat, imbracaminte, croitorie, etc. Varietate de ac instrumente de lucru pot fi încărcate în cutie de depozitare, de stocare de colectare mai convenabil.

Culoare: culoare aleatorii

Dimensiune : 11.5x7x5cm

Include: Un cablu de 16 culori (culoare aleatorii), foarfece mici ac, ac, cârlig, linie, nasturi mici. Ershao banda de filetare dispozitiv de foarfece

Pachet

1X set de Cusut

Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.

În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.

În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .

1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)

Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Material 100% Bumbac
Utilizarea /
Tip ață de cusut
Model M6003422

Produse similare