4G Antena SMA antenă 3G WCDMA antena LTE antena 12dBi 700-2700MHz pentru Huawei 4G router wifi router și modem

21.28lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


https://amsolutions.Vilatudor.ro/store/group/Antennas/708903_500601365.htmlspm=2114.12010615.0.0.1e3a34bd24Btz

100% De Brand Nou

De Înaltă Calitate

Bază magnetică/stand pentru a evita abraziunea de masă.

4G antena cu Conector SMA

Gama de frecvență : 700-2700MHz

VSWR: ≤1.5

Gain : 10dBi

Antena Lungime : 29cm

Lungime cablu : aproximativ 200cm

Max putere de Intrare(W):50

Impedanta De Intrare(Ω):50

Conector: SMA male

1 * 4G Antena cu SMA conector de sex masculin

Cald Notă: dragi prieteni ruși, vă rog lăsați-vă numele complet pe adresa de livrare, atunci când face comanda. Pentru post rus nevoie de ea pentru expedierea coletului. vă rugăm să înțelegeți amabilitate. Vă mulțumesc foarte mult pentru cooperare în avans.

Despre Plata:

1 se accepta plata de la Vilatudor.ro accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker ! cum ar fi Visa,WebMoney (denumite WM), TT remitențe, Western Union, Qiwi wallet, Brazilia Boleto și așa mai departe.

2 vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme sau nevoie de a modifica prețul înainte de plata,Multumesc

Despre transport:

1 nava a Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să ne contactați înainte de shippment dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa/numărul de telefon/numărul de Mesaj. Ne va livra dupa confirme adresele.

2 Vom aranja mărfurile pentru tine în termen de 1-3 zile lucrătoare în mod normal. Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul: http://www.17track.net. Vă rugăm să rețineți, va dura 2-5 zile inainte de urmărire informații pot fi vizualizate on-line.

3 Serviciul de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator sau exclude sfârșit de săptămână sau de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta

Despre serviciile noastre:

1 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă sau nevoie de ajutor despre comanda,va Vom fericit pentru tine,multumesc.

2 vă Rugăm să nu deschizi disputa înainte de orice comunicare dacă ești nemulțumit de produsele sau serviciile noastre,, care nu este de nici un ajutor pentru tine și pentru noi, vom rezolva problema cât mai curând posibil după ce obține reqire, vă rugăm să amabilitate înțeleg, vă mulțumesc foarte mult!

3 Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine.Cu toate acestea, uneori ne raspunde la mesaj un pic mai încet în week-end sau de vacanță. Vă rugăm să înțelegere. Vă vom răspunde cât mai curând posibil după noi de lucru, vă rugăm să aveți răbdare,puteți să ne contactați prin Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype sau e-Mail dacă foarte urgent,multumesc!

Despre Feedback-ul:

1 satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai mare confort, așteptăm mereu de servire pentru tine!

2 comentariu si sugestie este destul de important pentru magazinul nostru. Vă rugăm să luați un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu detaliate de Vânzare Rating de 5.

3 Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne dea o șansă, vom încerca noastre cele mai bune pentru tine. Multumesc pentru amabilitate înțeleg în avans

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 12cm x 3cm (13.78in x 4.72in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Lungime cablu despre 200cm
Frecvența 700-2700MHZ
Câștig 10dBi
Numărul De Model 4G antena cu conector SMA
culoare Negru
impedanta de intrare 50 Ohm
Nume De Brand AMTunnel
conector SMA Conector de sex masculin

Produse similare