Noi de Imprimare 3D Cal față de Pernă Masina Perna Decorativa din Bumbac Lenjerie de pat Cameră de zi Pernă Cojines Nordicos Arta Decor

24.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi de Imprimare 3D Cal față de Pernă Masina Perna Decorativa din Bumbac Lenjerie de pat Cameră de zi Pernă Cojines Nordicos Arta Decor element:Catelus de imprimare Culori: Ca imagini Dimensiune: 45cm x 45cm ( 17.5 inch x 17.5 inch) vă Rugăm să permiteți-1-2cm discrepanță,din cauza manuală de măsurare. Stil: Fata/ Copil cadou Material: Lenjerie de pat din Bumbac (se spală la Mașină) Fermoar: Fermoar Invizibil Pachetului: 1 x pernă acoperă (Fără pernă interior inclus) gol parte va fi lenjerie de culoare naturala / culoare crem. Vă rugăm să rețineți că. Note: 1.Prețul de aici este doar pentru pernele de acoperire, nu include interioară. Pentru perna de interior, vă rugăm să faceți clic aici 2.Culoarea reală pot fi ușor diferite din cauza setările de calculator. Toate pozele sunt reale fotografii de stoc 3.Personalizarea și comerț cu ridicata sunt disponibile. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Multe metode de plată sunt disponibile pe Vilatudor.ro până în prezent.Visa, carduri de credit,transfer bancar instant și plăți offline( moneygram sau western union).Puteți alege cea mai convenabilă. Pentru a proteja interesele tale, Vilatudor.ro nu realease plata pana veti primi in pachet si sunt multumit de el.

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Vilatudor.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Cumpărător rus vă rugăm să pune-ți numele complet ( prenume, nume, prenume) și adresa detaliată( Apartament Nr. Strada, Oraș,Regiune și Țară) în caz Contrar, pachetul probabil vor fi returnate.

Ne va livra pachetul după ce-ți face plata în 5 zile. Poate dura mai mult timp, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dvs. de mărfuri.

În general , cele mai multe țări timp de livrare sunt ca de mai jos , din cauza variație a serviciilor poștale în diferite domenii , unele zone poate dura mai mult. Dacă pachetul nu ajunge la timp, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema împreună.

Livra în Federația rusă, de obicei, durează aproximativ 45-60 de zile.Vă rugăm să fiți conștienți de plumb lung de timp inainte de a comanda.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Angrosisti va fi călduros bun venit! Avem propria fabrica,mulți angrosiști au fost de a cumpăra o mulțime de element de la fabrica noastra.Va vom oferi un pret bun si atunci calitatea va fi guarance.Dacă aveți de gând pentru a face achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 23cm x 16cm x 3cm (9.06in x 6.30in x 1.18in)
Numărul De Model cal
Utilizarea Canapea
Forma Pătrat
Model Simplu Vopsit
Model Tip Animale
Nume De Brand moodcome
Spate culoare
Material Lenjerie / Bumbac
Technics Țesute
Stil Arta
Dimensiune 450mm*450mm

Produse similare