Android Micro USB Cablu de Încărcare Magnetic Adaptor Încărcător Pentru Telefon Tableta Cu Port Micro USB Pentru Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi

25.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Android Micro USB Cablu de Încărcare Magnetic Adaptor Încărcător Pentru Telefon Tableta Cu Port Micro USB Pentru Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi

Caracteristici:

1.Ai nevoie doar Conectați-l în interval de 1 secundă,nailon împletite material face cablul de puternic și durabil. de înaltă calitate din aliaj de metal nu-decolorare shell arată elegant și rafinat.

2.Acest magnetice cablu micro USB poate fi ușor de pus pe și în afara, foarte convenabil și reducerea abraziune a introducerea sau scoaterea cablului. În timp ce nu este de încărcare, conectorul poate sta pe telefon pentru a proteja portul de încărcare de praf, murdărie și alte impurități.

3.De înaltă calitate din aliaj de metal conector shell cu Non-Amestec Tesatura de Nailon Țesute în jurul valorii de Cabluri pentru a asigura o mai durabile încărcător cu o durată de viață mai lungă. Trage Testat de peste 30.000 de ori pentru a dovedi o mai mare Longevitate.

4.Rapid de Încărcare și transmissing date Simultan la viteza de rapid. Acest cablu de încărcare poate fișiere de rezervă sau transfera fotografii, muzică și clipuri video în timp ce dispozitivul se încarcă.

5.Compatibil cu android micro USB pentru smartphone-uri și alte dispozitive cu micro USB 2.0 port.(Nu se potriveste pentru Samsung Galaxy S7 edge)

Caietul de sarcini:

· Tip : Magnetica Cablu Micro USB

· Lungime: 3.3 ft

· Material : Nailon Împletite, aliaj metalic

· Curent : Max 2A

· Lungime totala :100cm

· Indicator luminos: Verde

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Tip De Unitate bucata
Tensiune De Intrare 5V
Tip Magnetice Micro USB Data Sync Cablu
Caracteristică Cu indicator LED
Material PC-ul, Metal, Fibre de Nailon
culoare Aur, Rose de aur, Argint
Nume De Brand Baolx
Tensiunea De Ieșire 2.4 a
Numărul De Model Baolx-1050644

Produse similare