Silicon bakeware instrumente de gătit Tort de Ciocolata Bomboane Jeleu de Copt bucătărie supplie Fondant de Decorare Tort de silicon bakeware

34.24lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu Fericit de transport maritim

Vă rugăm să scanați codul QR de magazinul nostru,

bucurați-vă de mai multe convinent serviciu!

Există mai multe stiluri pot alege,vă rugăm să verificați link-ul de magazin:

Silicon bakeware instrumente de gătit Tort de Ciocolata Bomboane Jeleu de Copt bucătărie supplie Fondant de Decorare Tort de silicon bakeware

descriere produs:

(1) utilizarea de silicon de înaltă calitate material, și prin FDA și certificare SGS.

(2) pot rezista interval de temperatură: -40 ~ 230 grade Celsius.

(3) fără gust, non-toxic, rezistent la praf, rezistent, impermeabil, usor de curatat.

(4) în condiții de Siguranță în cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și frigider.

(5) ușor de manevrat.

【Utilizare și întreținere】:

1. După fiecare utilizare, folosiți apă fierbinte (diluat alimente cleaner) sau în mașina de spălat vase pentru a curăța, nu utilizați agent de curățare abrazive sau spumă de curățare. Asigurați-vă că ceașcă de silicon este uscat înainte de fiecare utilizare și depozitare.

2. De copt din silicon cupa ar trebui să fie plasate separat pe tava de copt. Nu uscați mucegai, de exemplu, pentru un 6-muri, dacă numai trei module sunt folosite, celelalte trei module trebuie să fie umplut cu apă. În caz contrar aceasta va provoca mucegai pentru a fi coapte rău, care rezultă în mai mică durata de viață. În scopul de a se asigura că produsul finit pentru a obține cel mai bun efect de copt, în bicarbonat inainte de primul strat de gel de siliciu ceașcă ușor spray o cantitate mică de anti-lipire tigaie cu ulei.

3. Când coacerea este gata, scoateți întregul tava de copt din cuptor și puneți la prăjit produs pe grila pentru a fi răcit până când acesta este complet răcit!

4. Cupe de silicon pot fi folosite numai în cuptoare, cuptoare, cuptoare cu microunde, și sunt strict interzise pentru utilizarea directă de gaze, incendiu sau de putere, și în mod direct de mai sus placa de încălzire sau gratar sub folosi!

5. Nu utilizați un cuțit sau alte arme de silicon produse și pentru a evita stresul, trage!

6. Din cauza electricității statice, mucegai silicon este ușor să rămânem cenușă, dacă nu pentru o lungă perioadă de timp, este cel mai bine plasat în soare fără directe cutie de hârtie!

Servicii 1. Satisfactia ta, scopul Nostru. 2. Suntem dedicati pentru a oferi clientilor nostri cel mai sigur și simplu experiență de cumpărare. 3. Noi vă oferim cele mai recente modele cu o varietate mare de stiluri si culori pentru toate nevoile dumneavoastra.

Livrarea Ne vor trimite produsele în 7 zile lucrătoare de la sistemul confirmă plata. 1. China Post Air Mail: 10-60 de zile, în condiții normale ( sezon aglomerat,vremea rea va duce la întârziere) 2. Oferim Express, dar clientul ar trebui să plătească pentru taxs în domeniul Vamal,cum ar fi DHL,ePacket,e-EMS, (Dacă există fiscale problemă,vă rugăm să coopereze cu personalizat,vom reduce valoarea pachetului pentru aviod pentru a reduce pentru tine) politica de returnare: 1. Vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți fotografii dacă există orice probleme, vă oferim 100% satisfacție de pe site-cumpărare 2. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, puteți trimite-l înapoi și aveți nevoie să plătească pentru taxele poștale de returnare 3. Diffrences la culoare pot fi cauzate de diverse motive, cum ar fi culoarea de reflecție în diferite monitoare, iluminat, medii și ect. feedback:

Vă rugăm să nu ne lăsați feedback-uri negative, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau de serviciu,

vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problemele în primul rând, vom rezolva problema și să dea o mulțumit de soluție ,

Multumesc mult!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Tip De Copt & Patiserie Instrumente
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Bicarbonat De Insertii
Material Silicon
Caracteristici Multi-Forme
Poate rezista interval de temperatură -40 ~ 230 grade Celsius
Kit Numărul 1
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model NL02286l
Features3 Silicon bakeware instrumente de gătit Mucegai
culoare Alb
certificare CE / UE
Features1 Fără gust, non-toxic, rezistent la praf, rezistent, impermeabil
Features2 În condiții de siguranță în cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și frigider

Produse similare