Summ De Moda Anime One Piece Casual Sudoare Pantaloni Scurți Plaja Barbati Bumbac Imprimare Pantaloni Scurti De Fitness Genunchi Lungime Pantaloni Noi

73.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vom colecta opinii de cumpărători pentru a îmbunătăți calitatea produselor și de a verifica fiecare bucată de pantaloni scurți cu mai multă atenție, sperăm să putem oferi cele mai bune produse și servicii.

Șase Evidențiază

*Psihologul-dovada *Non-defrmation * Nu Pilling

* Mai Confortabil * Mai Sănătos * Personaj Anime&Fashion

Dimensiunea Diagramă:

1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea. Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

2. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită măsurare manual. Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. nd esale și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Transport: produsele vor fi livrate in termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. Livrare gratuita cele Mai multe țări . Și vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii

Dacă nu ați primit coletul in timpul promis, vă rugăm să ne permit 3-5 zile lucratoare pentru verificarea nelivrate pachete înainte de a emite o rambursare.

Se Întoarce Și De Rambursare:

Puteți reveni la elemente fără nici un motiv,dar trebuie să plătească pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Și Când ne vom asigura că mărfurile returnate este în situație bună ,va vom returna imediat. Nu a primit: dacă este pe drum, vă rugăm să fie pacient să aștepte; dacă acesta este pierdut în tranzit, putem retrimite sau rambursare completă tine. Primit: Probleme de Calitate/Daune/Culoare/Diferența/Nu se Potrivesc/, pentru aceste probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face rambursare/retrimite/reducere, oricum va face tot posibilul pentru a satisface cerințele clienților noștri.

CA ELEMENT de" Anime One Piece Casual Sudoare de Vară pantaloni Scurți & Buzunare Mens Desene animate Plajă Cosplay Pantaloni scurti Sport Fitness Genunchi Lungime Pantaloni "?

IA-MĂ ACUM~___~

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 19cm x 12cm x 9cm (7.48in x 4.72in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Componente Pantaloni scurți
Tip De Sursă Anime
Sezon Primavara/Vara
Numele Departamentului Adult
Model Tip Personaje Anime
Material Bumbac
Dimensiune S/M/L/XL/XXL
Caractere craniu
Numărul De Model 00DX0004
Utilizare Specială Costume
Tip De Element Funduri
Gen Unisex
culoare Negru/gri
Tip De Închidere Elastic Talie Si Cordon

Produse similare