Pentru BMW ZKW M3 E46 Non Proiector Retrofit Faruri Tuning DIY 2.5 inch HID Bi xenon Proiector Lentilă Kit Faruri Lentile H1 H7

138.84lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Element Descriere: Al 3-serie E46 este un faimos mașină și deja un clasic. Și clasice merit nimic, dar cel mai bun! Deci, dacă E46 încă se târăște pe cu cu halogen standard de grinzi sau chiar mai rău: un plug & play xenon kit, cauzând o mulțime de bătător la ochi cu un fascicul de model, e timpul pentru a face upgrade masina ta cu acest kit!

Cu acest kit va fi dramatic mai multă lumină în fața Bmw-ul, și, de asemenea, masina ta va arata mai bine, deoarece acest retrofit arata foarte OEM cu E46-R capace care se potrivesc perfect în reflector. Stare: 100% de Brand Nou, nu a fost niciodată utilizat sau instalat. Caracteristică: Bi-xenon proiectoare, oferim atât faza lungă și faza scurtă funcția. Clar Linia de separare, nu orbi șoferii care vin din direcția opusă. Fascicul Model: LHD/ RHD( Dacă aveți nevoie de RHD kit, vă rugăm să pune note pe comanda) ar Trebui să utilizeze H1 bec HID. Montarea: foarte usor de instalat. Se potriveste pentru E46 vagon 1998-2005(non proiector model)

E46 sedan 1998-2005 (non proiector model)

E46 coupe 1998-2003 (non proiector model) Daca masina ta are deja original, proiectoare, acest set nu se va potrivi. Acest kit se potrivesc doar E46 cu nr exsisting proiectoare. Daca masina ta este cu AL Bi-xenon D2S proiector, lentila far , vă rugăm să verificați link-ul următor pentru a corecta obiectiv: link: Daca masina ta este cu ZKW Bi-xenon D2S proiector, lentila far , vă rugăm să verificați link-ul următor pentru a corecta obiectiv: link: Pachetul include: 2 x 2.5 inch Proiector Lentilă 2 x Rezistente la Temperaturi Ridicate Capace special concepute pentru E46 2* Centrict Inele Soclu H7 Inele & Cauciuc Instalare Fixare Atenție: HID Xenon Becuri și Balasturi nu sunt incluse. Dacă ai nevoie de kit-ul complet, vă rugăm să verificați link-ul următor, Sinolyn Proiector Lentilă a trecut CE test care atestă conformitatea acestuia cu standardele Europene. Vă rugăm să rețineți că în Europa(inclusiv Rusia), este ilegal de a folosi faruri produs care nu trece CE test. Cred că de două ori înainte de a comanda faruri fara certificare CE!

Q & A: 1. Este dificil de instalare? Ai ghid de instalare? A: instalarea nu este dificil, dar funcționarea profesională va fi foarte recomandat pentru cea mai bună performanță. Dacă te-ai decis să-l facă prin cont propriu, doar contactati-ne după plata si va vom trimite ghid viedo. 2. Cum să înțeleagă că acest obiectiv utilizarea H1 becuri, dar se potrivește E46 H7 socket? A: Acest proiector lentilă ar trebui să utilizeze 35W H1 becuri xenon, ceea ce înseamnă cu becuri H1, reflector va oferi acestuia cele mai adecvate și luminoase de ieșire de lumină. Dar lentilele proiectorului coada este conceput pentru H7, ceea ce înseamnă atunci când instalați acest kit pe soclu H7, nu trebuie să-ți tai faruri de locuințe, obiectivul va potrivi perfect. 3. Pot usd cu 55W xenon? A: Acest obiectiv este proiectat pentru xenon 35W deci, ne-ar recomandăm să utilizați 35W xenon.

Știm că transportul maritim internațional necesită solide și ambalare în condiții de siguranță, ca pachetul are un drum lung de tranzit până

ajunge la tine. Mereu am pachet la cele mai bune noastre pentru a se asigura că veți obține pachetul fel de perfect ca ar trebui sa fie .

Vom declara pachet doar la 14-20 de DOLARI pentru a ajuta clienții noștri pentru a reduce/evita taxe vamale. Dar, te rog

înțeleg că taxelor vamale depinde de legea în țară mare, este în afara controlului nostru.

Orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către cumpărător.

1. Toate elementele vor fi testate profesional și ambalate cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă kit-ul ajunge rupt, doar contactati-ne si va vom trimite înlocuitor.

3. Acest element devine o 15 zile banii înapoi garanție pentru a asigura satisfacția și beneficiile.

Veți obține ceea ce ai comandat sau banii inapoi.

4. Orice întrebare/sugestie/idee, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu soluție cât de repede putem.

1. Am să livreze în întreaga lume, prin intermediul Poștei și servicii de curierat Expres.

2. Pentru expedierea fără probleme și rapid, putem livra produse prin alte mijloace. Decizia noastră este definitivă.

3. Un mesaj va fi trimis pentru tine, cu număr de urmărire și data estimată de livrare după elementul expediate.

4. Timpul de livrare

o. UPS/DHL/TNT/FEDEX de transport maritim expres, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

b. EMS express shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

c. SPSR, de obicei, durează 7-20 zile lucrătoare de la Rusia.

d.Poșta durează în mod normal 7-25 zile lucrătoare de la Asia, la Vest de Euro, America de nord, și 15-45 zile lucrătoare de la America de Sud, Rusia, orientul Mijlociu, orientul Euro.

1. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare.

2. Returnare/înlocuire cerere este disponibil în termen de o săptămână după ce elementul a primit.

3. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate ambalajele originale. Produsele returnate vor fi testate.

1. Am depinde de satisfacție al clienților noștri să crească. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv este extrem de important pentru noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 20cm x 25cm x 10cm (7.87in x 9.84in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.95kg (2.09lb.)
Usaged pentru Retrofit
Montarea H7
Tip Masina Proiector
Ar trebui să utilizați Becuri xenon H1
Nume De Brand SINOLYN
Caracteristică Specială e46 faruri
Pentru E46 Non Proiector Model
Pentru Producatorul Auto Pentru BMW 320D 330i E46 320i
categorie far retrofit
Utilizare E46 lentile bixenon
Tip De Element Obiectiv
Exterior/Interior Lumini Exterioare
Numele Modelului 2.5 ST DQ

Produse similare