5pcs/set Nou Sosit din Aluminiu Praf Prize de Calitate Dustproof Plug pentru MacBook Pro Retina 13" Si 15" Anti-Praf Prize

146.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5pcs/set Nou Sosit Original Baseqi Aluminiu Praf Prize de Calitate Dustproof Plug pentru MacBook Pro Retina 13" Si 15" Anti-Praf Prize

Căutați cel mai bun Pentru Mac Notebook/Laptop"husele" în lume?

iHUT este un set de 5 praf de aluminiu prize conceput pentru a acoperi HDMI, USB și porturi Thunderbolt. Aceste praf de aluminiu prize funcționează DOAR pe Retina Notebook Mac Pro. Este compatibil cu ambele Pentru Mac Notebook/Laptop Pro modelul de 13" sau 15" Retina . Dacă aveți un non-retina Mac Notebook, aceste praf de aluminiu prize NU va lucra pentru tine.

"COLIBĂ" în iHUT a primit numele de la HDMI, USD si porturi Thunderbolt. iHUT va servi ca husele pentru Retina ta Pro. Se va potrivi perfect în Notebook-ul fără proeminențe. Acestea sunt concepute pentru a sta 100% la același nivel cu marginea Retinei Pro. iHUT nu este un obișnuit capac de praf, e o piesă de artă.

Când am proiectat iHUT, am vrut să mă asigur că vom crea cel mai praf prize din lume. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi în Retină Pro perfect. Diferită de plastic obișnuit praf prize, iHUT este făcut la cel mai înalt grad de aluminiu și are cele mai netede termina. Acesta va umple tot urât găuri pe Notebook/Laptop! Un produs cu adevărat unic cu de clasă mondială de brevet.

Deoarece iHUT ascunde de 100% în cadrul HDMI, USB și porturi Thunderbolt, cum le-ai luat? Nu vă faceți griji, iHUT de construcții deține un brevet de design. Similare minidrive adaptor de card, iHUT pot fi luate cu unghiile. Loc unghia pe canelură special în prize, apoi trageți afară!

iHUT praf de aluminiu prize sunt un original și unic produs, NU va fi capabil să-l găsească oriunde altundeva în lume.

De remarcat: Model Compatibil: Pentru Mac Notebook/Laptop Pro modelul de 13" sau 15" Retina

Pachetul inclus:

1x HDMI Mufă de Aluminiu

2x Alumini u m Prize USB

2x Alumini u m Thunderbolt Prize

Despre Shpping:

Vă rugăm să alegeți Vilatudor.ro Standard de Transport, e la fel ca China Registed e-Mail de Aer, dar mai bine. Pentru că expediate prin Vilatudor.ro Systerm, cu urmări informații și de asigurare incluse. De Ce Vilatudor.ro De Transport Maritim? După ce ați plasat comanda pe Vilatudor.ro, vânzătorul va trimite pachetul nostru centru de transport maritim.

De aici, putem asigurați-vă că pachetul este trimis la timp și vom adăuga informații de urmărire a ta pentru detalii, astfel încât să puteți urmări

pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Cât timp ia pentru pachetul meu de a ajunge dacă am folosi Vilatudor.ro de Transport maritim?

Acest lucru depinde de opțiunea pe care o alegeți. Pachetele care sunt trimise cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim dura între 15 la 45 de zile lucrătoare, întrucât Premium transporturile au o valoare estimată de livrare

timp de 7 până la 15 zile lucrătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pentru MacBook Pro Retina De 13" Si 15"
Nume De Brand baseqi
Numărul De Model iHut-Dop de Praf
Tip dop de praf

Produse similare