Wrieless Viziune de Noapte 170" cu Unghi Larg de vedere impermeabil de Culoare HD SONY CCD Auto retrovizoare Reverse Camera forAudi A4 A6 A8L S5 Q3 Q5

104.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acest aparat foto poate se potrivește la următoarele modele: A4, A6, A8L, S5, Q3, Q5 Produs Descriere si Detalii Tehnice: 100% de Brand Nou rezistent la apa 170 unghi larg de vizualizare Poate ajuta la evitarea incidentelor și accidentelor abraziune bine Cu parcare linii NOTE: L\\'s FOARTE RECOMANDAT pentru a verifica dimensiunile camerei în primul rând și de a face o comparație cu portbagaj mâner.

Vă rugăm să luați notă de mai jos: Pentru a fi în siguranță, vă Rugăm să observați dimensiunea pe imagine inainte de a cumpara. Vă rugăm să ne contactați, dacă nu sunteți familiarizați cu produsele noastre.Asigurați-vă că dimensiunea de produsul nostru ca aproape la fel ca masinile voastre de lumină de inmatriculare. În diferite țări, chiar și pentru același stil de mașină dimensiunea de înmatriculare de lumină pot fi diferite. Acest aparat foto va înlocui luminile numărului de înmatriculare.

Specificatii: senzor de Imagine: Color 1/3", Senzor SONY CCD de Suport NTSC sau PAL Sistem Video (Dacă este nevoie AMICE, te Rog scrie in detaliile comenzii sau va vom trimite NTSC, vă Mulțumesc!) Rezolutie: 756(H)×720(V) Pixeli rezolutie Orizontala: 480TVL Automat balansul de Alb Automat de compensare iluminare din spate iluminare Minima 0.2 lux doar RCA iesire video Vpp/75Ohm de Operare pe 12V DC / ac. 200mA Temperatura de Operare: -20C~ 60C, RH95% Max temperatura de Depozitare: -30 ° C ~ 60 ° C, RH95% Max Video lungime cablu: 6m alimentare lungime cablu: 1.5 m Pachetul include: 1 x Mâner Portbagaj Vedere din Spate SONY CCD 1 x 6M Cablu Video 1 x 1.5 M Cablu de Alimentare

eturns:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzător?e) adresa de returnare, și de a scrie ?cadou? pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;

Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Fir sau Wireless Sârmă
Lungimea de Cablu Video 6M
Tip De Material ABS
Shell Material Plastic
Material Lentile Plastic + Sticla
Tipul De Alarmă Sisteme De Alarma,Telecomanda Început,Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii
Nume De Brand FUWAYDA

Produse similare