2016 nou 10BUC/Lot 30 bucăți/pagina de depozitare monede album foi de monedă albumului loose-leaf recipientul de Monedă Titularii de vânzare fierbinte

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Nume produs: 10Pages/Lot 30 bucăți/Pagina de depozitare monede album foi de Monedă Albumului Loose-leaf recipientul de Monedă Titularii gratuit shpping DIMENSIUNE: Dimensiune album:255*200 mm, de 30 de Unități/Pagină,dimensiunea de monede 33 mm Material: PVC-Utilizare: de Înaltă calitate volante transparent paginile interioare de c oin ablum NOTĂ: numai recipientul nu includ monede sau coperta albumului .

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Elementele sunt expediate numai după primirea de plată.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

9. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate.

Plata

1.acceptam carduri de credit, în timp real, transferuri bancare și plăți offline. ai putea alege una dintre ele să plătească pentru asta.

2. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.

3. Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

4. Vom livra la adresa implicită în AliPay dacă nu ne informează.

5. Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara

6. Dacă puteți\'t checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Feedback-ul

1. Ne bazăm pe Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii.

2. Noi oferim calitate de top și un serviciu bun. Ne pasă de clienții noștri de valoare și opiniile lor. Prin urmare, vom încerca să creeze o atmosferă de încredere și onestitate .Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienți din întreaga lume.

3. Satisfactia dumneavoastra de cumparaturi este vital important să ne DE RAMBURSARE: 1. Deschide coletul imediat atunci când\\'am luat-le pentru a verifica dacă acest lucru este produsul comandat de 2. Dacă există ceva în neregulă cu produsul, contactati-ne la prima dată. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare de brand nou ceea ce înseamnă că elementul nu este folosit și păstrat în ambalajul original.

4. Taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile

5. Nici o pretenție va fi onorat de 3 zile de la pachetul de primit IMPOZITE ȘI taxe: 1. Comenzile pot fi supuse drepturilor de import și/sau de impozite și taxe suplimentare pentru vămuire trebuie să fie suportate de tine. 2. Dacă pachetul este refuzat din cauza refuzului de a plăti taxe vamale și/sau taxe, și cumpărător dispută, avem dreptul de a ignora această dispută și nu acoperă rambursările.

Se întoarce și de Schimb

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 26cm x 21cm x 3cm (10.24in x 8.27in x 1.18in)
Utilizare foi de Monedă Album
Nume De Brand Dahomemon
Obligatoriu Sârmă De Legare
Dimensiune 12 inch
Stil Volante Album Foto
depozitare monede album foi pentru monede album
dimensiunea paginii 252*200mm
Numele colecție de monede carte
Fotografie De Stocare Cantitate 401-500 foi
Material De Acoperire PVC
Material PVC
Numărul De Model HGHDSPA18
dimensiune de monede sub 33mm
Tip Interleaf Tip
moneda 30 de piese

Produse similare