Sovawin Masina Suport de Telefon HUD Universal Reflecție în Oglindă Display Navigatie GPS Suport Auto Mobil Stand Muntele Mat Non-alunecare

62.62lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sovawin Masina Suport de Telefon HUD Universal Reflecție în Oglindă Display Navigatie GPS Suport Auto Mobil Stand Muntele Mat Non-alunecare

Notă : atunci Când se utilizează articol , vă rugăm să măriți luminozitatea ecranului telefonului .

1.Instrucțiuni pentru HUD Mobile de Navigare Suport. 2.Intenția inițială de proiectare:

În zilele noastre majoritatea oamenilor profita de un telefon inteligent pentru navigare. Un mare număr de mobil paranteze apar atribut sale inconveniente de introducere. În timp ce există astfel de defecte ca e incomod să înțeleagă, neliniștit de a reduce sau ridica capul pentru șoferi și au tendința de a bloca vederea, printre aceste mobile paranteze, ceea ce le face greu de utilizat. 3.Așa că am conceput acest produs:

HUD mobile de navigare suport exploatează intarit sticlă organică pentru a preveni zgârieturi și proiectul informații de navigare pe panou bazat pe reflecție optică teorema. Atunci când sunt plasate pe consola centrala, șoferii nu trebuie să se plece pentru a vedea, pentru că nu va bloca vederea. Astfel, șoferii ar putea plăti mai multă atenție la condițiile de drum din apropiere. În același timp, design-evită drivere respectarea îndepărtat condițiile de drum, ceea ce face navigarea mai multe informații vizualizate și, prin urmare, îmbunătățește siguranța de conducere. Metoda de instalare : 1. Părțile ar trebui să fie instalat la corpul principal de activități prin apăsarea așa cum se arată mai jos 2. Curățarea suprafeței pe care urmează să fie plasate. Acesta este, în general, vă recomandăm să curățați suprafața cu o cârpă înmuiată. Apoi de așteptare pentru suprafața de uscat. 3. Imbinare de bază în suprafața adezivă și exercitând o presiune adecvată pentru a face lipirea efectivă după uscare. 4. Pune telefonul pe stenturi antiderapante mat și ajustarea sticlă organică bord la unghi adecvat în funcție de individ unghi vizual. HUD Mobile de Navigare Suportul poate fi plasat pe consola centrala si cel mai bun unghi vizual este de 45°. De asemenea, pot fi ajustate în funcție de preferințele individuale. Incepand de masina ta după deschiderea sistem de navigare mobile și setarea corespunzătoare traseului(acum cele mai multe dintre sistemele de navigație conțin areflection modul).

În general, acceptăm următoarele metode de plată: card de credit; moneybookers; T/T, western union.Și protecția noastră oferă doar plata moduri acceped de Vilatudor.ro platforma.

1. Vom trimis elementele în termen de 2 zile (zile de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă. 2.Vom trimite de transport ai alege pentru mai puțin de 2kg bunuri în 20-50 zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. 3.Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme. 4. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. 1. Suntem pur-inima vânzător și scopul nostru este de 5 stele. 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv,vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine. Ne vom concentra la client satification și mereu pus-o în cea mai mare prioritate. Dacă aveți orice problemă cu element, putem încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a Oferi o soluție bună. Vă rugăm să ne contactați în avans, înainte de a părăsi orice negativ/neutru feedback-ul. Buna comunicare este de import pentru noi. Suntem sigur se poate face o tranzacție de succes pentru tine. Vă mulțumim pentru afacerea ta!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 18cm x 8cm (7.09in x 7.09in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Plastic
Are Difuzor No
Compatibil Marca Universal
Suport Auto Da
Numărul De Model SH-HUD1
Utilizarea Masina
Nume De Brand SOVAWIN
Magnetic Da
culoare Negru
Suportului De Bicicletă No
incarcator No

Produse similare