Livrare rapida 20buc/lot Fabrica Direct Vânzarea de Favoarea Nunta "Regele & Regina Piesă de Șah Lumânare În Cutie de Cadou Favoruri Ridicata

72.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Daca comandati mai mult de 300 de dolari , contactați-ne, pentru a primi mai MARI reduceri. Spune-mi că ai nevoie de produse, cantitatea și adresa. Ne-personalul va primi înapoi la tine organiza o ofertă precisă (Maxim 12 ore). Contactați-ne prin intermediul on-line. Etichete personalizate carduri ( personaliza nunta ta ): , Daca comanda dvs. este mai mult de 125 de dolari ,Eticheta cardul este gratuit ,le puteți obține gratuit . Vă mulțumim pentru cooperare și vă mulțumesc pentru oferindu-ne posibilitatea de a vă servi !

Arată-ți oaspeții care ți-am făcut toate mișcările în joc de dragoste cu acest adorabil șah-inspirat regele și regina lumânare cuplu!Fiecare pereche de 3 x ¾ lumânări include o mireasa în alb/regina, îmbrăcată în hainele ei elegant weddingdress și perle și un negru de mire/rege îmbrăcat în hainele de papion și frac.Din Fashioncraft exclusivă a Verifica Colegul Meu de colecție, fiecare pereche vine ambalat potrivit pentru drepturi de autor într-un mod clar față cutie cu un negru și alb verificatorul de design backer și stadializarea imprimat cu regele și regina.Fiecare este terminat cu un negru și alb satin arc și un atașat de șah design Mulțumesc tag.

Servicii de transport În situații excepționale, uneori, se va lua diferite moduri de transport (și alegerea dumneavoastră de logistică în moduri diferite), dar se va asigura actualitatea. (De exemplu: alegeți DHL curier ca acest mod de transport, Dar dacă DHL depozit de marfă stivuite sau nu în timp util de livrare, ne vom exprima acest mod de transport este schimbat la UP) vă Rog să plătească taxele vamale, în conformitate cu legile și reglementările locale. A promis de către furnizor, Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat. Garantie oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an. Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție. (În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet). Despre Mine Suntem o nunta consumabile furnizorul care poate oferi clienților noștri cel mai mic pret. En-gros sau cu amănuntul, puteți salva mai mult de 10% -20% bani de cost. Compania noastra a acordat importanță extrem de experiența clientului. Toate produsele au fost testate strict, astfel încât să putem oferi cu preț scăzut de produse de înaltă calitate pentru clienții noștri. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, așteptăm cu nerăbdare să coopereze cu tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 40cm x 30cm (4.33in x 15.75in x 11.81in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip Lumanari De Cununie
cadou de promovare Lumanari
în stoc livrare rapida
Fiabile de calitate Servicii de încredere
Model Arhitectura
Locul de Origine zhejiang China (Continentală)
Material Lumanare
de favoarea nunta cadou de nunta
Perfect furnizor de sistem Orice moment pentru a asigura cumpărare în vrac
Ocazie
Numărul De Model a083
Numărul de Pc-uri 1 buc

Produse similare