Super lucios tesatura de nailon, strălucitor jos haina de pânză.lumină și luminoase moale tesatura de nailon.jos jacheta impermeabil material lucios.

20.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Super-luminoase de suprafață în jos jacheta tesatura de nailon Dimensiune:width150cm,lungime 100cm,lungime poate continua,nu se taie. Pentru monitorizarea impactului asupra mediului și de lumină, culoare și fotografiile vor fi un pic diferite, obiectul real ca un standard, poze pentru referință în cazul în minte, vă rugăm să vă Rugăm să cumpere cu prudență. (caracteristici) de lumină, subțire, moale, de înaltă densitate, rezistentă la vânt, impermeabil, anti ulei, anti jos. (scop): potrivit pentru jos jacheta, sacou de schi, bumbac sacou captusit, în aer liber, alpinism haine etc.

Despre culoare Pentru monitor, de mediu și de lumină impact, culoare și fotografiile vor fi un pic diferite, obiectul real ca un standard, Fotografii de referință . Despre feekback de evaluare a Clientului este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să ne dea de cinci stele de evaluare, dacă există vreo nemulțumire, ne poti contacta pentru a rezolva problema, vă dau un răspuns satisfăcător. Multumesc pentru tip . Despre livrare Avem un mod rapid si economic mod de a transport, dacă aveți nevoie, vă rugăm să folosiți rapida metoda de livrare, coletul va fi livrat în 5-15 zile, dar costurile de transport vor fi mai scumpe, necesitatea de a crește unele costuri, dacă nu doriți să-și petreacă o mulțime de bani pe transport de marfă, vă rugăm să Folosiți economice de transport, dar timpul va fi mai lent, aproximativ 20-40 de zile,foarte loc de la distanță, este nevoie de aproximativ 40-70 zile.(Un alt mod:atunci Când vă cumpărați mai multe produse, ne-am converti automat pentru livrare rapida. Acesta este un serviciu gratuit.) Deci, vă rog, nu vă faceți griji, dacă la sfârșitul Vilatudor.ro zile de livrare, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu în mod arbitrar să ne dea un litigiu, pentru că nu sunt companii de curierat, nu se poate controla viteza de transport, există orice întrebări, puteți contacta locale express , Sau ne pot contacta direct, în mod arbitrar, să ne dea un litigiu este nepoliticos, și nu poate rezolva orice probleme. Toate taxele vamale generate de către autoritățile vamale nevoie de propriul angajament, nu suntem responsabili. Despre return 1, în cazul în care livrarea de zile se apropie de sfârșit, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu dau în mod arbitrar ne-o dispută, în această situație, nu ne permite o rambursare, pentru că produsele vor ajunge la dvs. desemnat adresa. 2, dacă pachetul are orice ambalaj daune, vă rugăm să contactați locale de curierat pentru compensare. 3, dacă pachetul are probleme de calitate, sau o descriere nu se potrivește, nu se pot utiliza și alte probleme, trebuie să contactați-ne, și apoi să se întoarcă produse de la noi, atunci Când vom primi returnarea coletului,va vom returna pentru tine.

Dacă doriți să cumpărați mai multe produse, vă rugăm să contactați vânzătorul, acolo va fi un mare discount.

USD 11.97 /metru USD 18.24 /curte USD 11.21 /metru USD 14.44 /curte

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Dimensiunea Pachetului 6cm x 10cm x 5cm (2.36in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Gen Unisex
Numărul De Model l
Material Nailon
Tip De Element Șorțuri
Caracteristică Termică,Iute Uscat,Vânt,Impermeabil
Utilizare Utilitate Și Siguranță
Tesatura Tip Oxford

Produse similare