Tactic Burta Trupa Pistol cu Toc Dreapta Transporta Ascuns Invizibil Elastic Talie Toc Pistol Brâu Centura

34.36lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Tactic Burta Trupa Toc de Pistol pentru Transporta Ascuns Invizibil Elastic Talie Toc Pistol Brâu Centura Pistol Sistem de transport Betelie

Are O MĂRIME se POTRIVEȘTE TUTUROR - 5 inch latime, ascunderea tocuri se potrivesc de până la 46" circumferinta. (Măsura solduri sau talie nu gâfâi dimensiune) CALITATE REALIZATE: Respirabil material elastic, care este durabil și flexibil, non-toxic/în condiții de siguranță și ușor de ascuns poartă TOP cu BRETELE ELASTICE PENTRU ARMA & REVISTA: carry Ascuns tocuri design cu 2 elastice de reținere strps, o curea deține strâns pentru full size, compact, supermini pistoale și revolvere. O altă special pentru revista buzunar pentru a păstra Încărcătoare, telefoane mobile, carduri de Credit, etc. de la care se încadrează DREAPTA/STÂNGA TRAGE DISPONIBILE: Pistol de buzunar (5.5") a twin simetrice butoi deschideri (2.36") în jos, deschiderile pot poziție mai bună armă baril în locul potrivit, duble deschideri conceput pentru a sprijini dreapta și mâna stângă trage perfect. Pur și simplu rotit toc pentru stângă sau dreaptă utilizarea VERSATIL: Poate fi purtat în interiorul centura, în afara betelie, corp cruce, apendicele poziție, poziția orei 5 (în spatele șold), mici de spate, și chiar și de înaltă ca un toc de umăr. Se potrivesc Glock 19, 17, 22, 23, 26, 42, 43, P238, smith și wesson,Springfield, Taur, Kimber, Rock Island, Bersa, Kel-Tec, Walther, etc. Notă: Pistol din imagini nu sunt incluse.

Caietul de sarcini Material: Heavy duty elastica cu velcro securizat Tip de închidere: Ascunderea Toc Predarea:Ambidextru Dimensiune:46"* 5" pachet:1x tăinuirea tocuri

Pachetul include: 1 x TACTICE REGLABIL BURTA TRUPA de TALIE PISTOL TOC

Despre Noi

Suntem una modernă și extrem de eficientă industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement într-o zonă de 20.000 de metri patrati si 4 linii de producție, mașini și utilaje moderne.

Am trecut ISO9002 sistemului, si au un control strict al calității statului ca control de 100% pentru toate produsele înainte de încărcare și inspecția periodică în timpul producției.

Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume.

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați . Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

Politica de returnare

1) Dacă doriți să se întoarcă sau schimb elementele primite, puteți să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.

2) produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 46"* 5"
dvs. puteti interveni în interiorul centura, în afara betelie, corp cruce, apendicele posi
Greutate 170g
activitate Tactice De Vânătoare De Fotografiere
Articol Burta Trupa pistol Toc curea
Nume De Brand FUNANASUN
Numărul De Model Toc de Pistol cu 2 Revista Husă
Lățime 5 inch
Caracteristică elastic,rezistent,reglabil
Material Reglabil material Neopren
culoare Negru
SE POTRIVESC PENTRU toate dimensiunile de pistol,pistol

Produse similare