5.2" Modulul LCD Pentru HUAWEI P8 LITE 2017 Display LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare pentru Onoarea 8 LIte Piese de schimb

82.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru, va vom servi cu credință. Sparkleet produse unul după altul actualizare. Dacă există orice asistență, contactați-ne vom bucuroși să vă ajute.

INFORMAȚII IMPORTANTE vă Rugăm să nu instalați direct după primirea mărfurilor. Conectează-te cu telefonul la test în primul rând, dacă produsul este normal, atunci să instalați sau să profesioniști pentru ajutor. Orice deteriorare sau defect cauzat de operație greșită nu sunt în sfera de asigurare a calității. Vă rugăm să nu deschideți litigiu, este un prejudiciu. Comunica mai mult pentru a face sigur că ambele părți pentru a rezolva problemele de bine. Toate produsele le-am trimis nostru privat de timbru de la spate, vă rugăm să oferim imaginea dată nu există nici o problemă, că ar fi mai bine să avem video pentru a arăta problemă în detailas.

Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere, sper să vă bucurați-vă de cumpărături de timp~

5.2" Ecran LCD Pentru HUAWEI P8 LITE 2017 Display LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare pentru Onoarea 8 LIte Piese de schimb

Achiziționarea Și Instalarea Note

Instalarea Ecranului LCD si Digitizer Asamblare cu Front de Locuințe ar trebui să fie făcut de către o persoană calificată . Noi nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu cauzat în timpul instalării.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Elemente va fi de 100% verificat de către inspector profesionist înainte de a expedia Pachetul va fi solidă și vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis cele Mai multe dintre produsele comandate vor fi trimise în următoarele 24 -48 de ore după ce plata este confirmat. De obicei durează în jur de 3 până la 7 zile lucrătoare de expres, și 15-30 zile lucrătoare prin China Air mail pentru a navei în țările voastre. DHL,UPS si Fedex, în mod normal, durează 3-7 zile pentru a ajunge la tine. EMS în mod normal ajunge în 10-15 zile. Post Air mail ajunge în mod normal la nivel mondial în 15-30 de zile.

Touchworld este condusă de Shenzhen Witpart Societate comerciala, care este unul dintre cei mai importanti ridicata pentru toate piese de schimb telefon mobil în China Shenzhen. Și avem servicii mai mult de 100 de peste mări angrosist și ateliere de reparații.

Am aprecia dacă ați putea să ne dea 5 STELE Feedback-ul și lăsați Feedback-ul Pozitiv pe alibaba după ce tranzacția este finalizată,si va vom oferi un discount sau un cadou pentru următoarea comandă Dacă nu se satisface cu produsele noastre, pls nu pleca negativ înainte de a ne contacta. Pls va rugam sa ne contactati la e-mailul nostru sau online contactati-ne. Noi va oferim o solutie buna pentru tine.

1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ. Dacă orice daune de pacakge pls nu accepta ambalarea și feedback-ul la noi. 2. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare. ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. 3. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris.

NOTĂ: Despre Valoarea Declarată în vamă, putem face în conformitate cu cerința clienților,dar noi NU suntem responsabili pentru orice probleme vamale din țara de destinație, pentru că a Greșit cu Valoare Declarată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 11cm x 5cm (7.87in x 4.33in x 1.97in)
culoare Negru&Alb&Aur&Albastru
LCD Kit Da
Numărul De Model Pentru huawei honor P8 lite 2017
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Dimensiune 5.2 inch
Nume De Brand X-PARKLEET
Ecran > 3"
Compatibil Pentru huawei honor P8 lite 2017
Rezoluție De Afișare 1920x1080
calitate testat unul câte unul

Produse similare