Activ de Anulare a Zgomotului Căști Peste Urechi de Reducere a Zgomotului Căști Cablu Detașabil Cu Microfon Built-in Baterie cu Litiu

257.57lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

Built-in de înaltă precizie cu fază inversată circuite de reducere a zgomotului, 23dB de anulare a Zgomotului, Eficient izolarea 95% zgomotul de fundal.

Anti-AC interferențe, fără zgomot actual.

Scăzut de zgomot posibil (Aproape deloc).

Difuzor 40mm cu animale de companie Corona diafragma.

3.7 V /250mAh litiu baterie exigibilă lucra mai mult de 40 de ore.

Acoperire completă earmuff, clasa a pielii cortex, interne umple cu importate Inert burete.

Folosind masina de linie de design de separare, atunci când utilizați ca anulare a zgomotului căști, cablul audio poate fi deconectați pentru a evita cablu deranjeze.

Cu adaptor de avion.

Pachetul include:

1 buc × Căști

1 buc x cablu Usb de încărcare

1 buc × adaptor de Avion

1 buc x 3.5 mm cablu cu microfon

1 buc x geantă de transport

Notă: 100% original, în scopul de a reduce costurile de transport, pentru a ajuta cumpărătorii de a evita sau de a reduce taxele vamale, vom elimina cutie de vânzare cu amănuntul înainte de expediere.

Despre livrare: 1, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare înainte de cumpărare, elementul va trimite pentru a Înregistra adresa NUMAI. 2, Toate elementele vor fi verificați cu atenție înainte de a trimite. 3, de Transport maritim și de Manipulare taxa este nerambursabilă în toate împrejurările. 4, prețurile Noastre NU includ taxe vamale sau fiscale. Termeni și Condiții: 1, cu Excepția cazului în care elementele sunt complet defecte, noi nu furnizează nici o restituire sau de schimb, vă rugăm să ne contactați pentru orice caz excepțional. 2, produs Defect trebuie să fie returnate nu mai mult de 7 zile dupa ce ai primit produsul, nu va fi perceput nici un transport maritim și de manipulare taxa pentru re-expediere. 3, În caz de lipsă de piese de schimb, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile și vom aranja părți relevante. 4, vă Rugăm să ne contactați dacă nu primesc articol după programul de așteptat și vom investiga. 5, În scopul de a înțelege bine ceea ce sunt de cumpărare, suntem dispuși să răspundă la orice întrebări legate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Feedback-ul si Contactati-ne: 1, Suntem mereu de lucru din greu pentru a menține un standard ridicat de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Deci, de 5 STELE, feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi. Ne rugăm să ne contactați imediat atunci când aveți o problemă sau dacă doriți să ne dea feedback neutru sau negativ, vă Rugăm să ne contactați!!! astfel încât să ne putem colecta ideea ta de a face serviciul nostru mai bine și mai bine, și vă urez bun venit înapoi la magazinul nostru din nou. 2, Ca un Vânzător responsabil, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă. Vă rugăm să comunice cu noi înainte de a vă sunt de gând să lăsați-ne un NETURAL sau feedback-ul NEGATIV. 3, Am aprecia foarte mult feedback-ul dvs. pozitiv și vom fi cu promptitudine face același lucru pentru tine. 4, Angrosist, Detailist și distribuitor sunt binevenite. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Capacitatea Bateriei 250mAh
Este wireless No
baterie timp de lucru aproximativ 40 de ore
Timp pentru a pieței 2017
Baterie Reîncărcabilă
comunicare Cu fir
Răspuns În Frecvență Gama 20-20000Hz
Plug Type Tip De Linie
Control Al Volumului Da
Funcția Pentru Telefon Mobil,Monitor, Căști,pentru un Joc Video,HiFi pentru Căști,Pentru iPod
Vocalism Principiu Dinamic
Activă A Zgomotului De Fond Da
Utilizarea Telefon Mobil, Un Player Media Portabil, Aviației, Calculator
Pachet Nici o cutie de vânzare cu amănuntul
Rezistenta 32Ω
Nume De Brand INSERMORE
Sprijin APP No
Lungimea Liniei 1.2 m
Suport Card De Memorie No
Suport Apt-x No
Tip Wireless Nici unul
Cu Microfon Da
Sensibilitatea 115±2dB
Stil Bandă de susținere
Buton De Control Da
Rezistent la apa No
Numărul De Model IQ-1
Conectori 3.5 mm

Produse similare