8pcs Chrome Central Fereastra Pilon Posturi Capac Ornamental Pentru Chevrolet Captiva 2012 2013

148.00lei

Adauga la lista dorintelor

Părți Exterioare

Descriere produs


Un set de 8 buc ca imaginile prezentate.

100% de Brand nou Produs.

Din piele de oțel Inoxidabil

Instalarea Rapidă și ușoară, 3M banda adeziva pe spate pentru atasarea directa.

Sfaturi de instalare:

1)a Găsi exact locul unde a pus și setați-o înainte de a scoate 3M bandă de acoperire;

2)Curățați zone de instalare;

3)Scoateți banda 3M capacul și așezați produsul în exact poziția, apăsați-l pentru a face o bună adhensive;

4)Nu spălare în termen de 24 de ore.

5)mai Bine să folosiți o brichetă sau un uscător de păr pentru a oferi o ușoară căldură pentru 3M bandă după ce scoateți capacul, se va îmbunătăți sa te protejeze.

Articol vor fi expediate din China după plata integrală a fost primit.

Timp de livrare:

----Par Avion: în General, aproximativ 12-15 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii,

----Par Avion: în General, aproximativ 18-25 zile lucrătoare de la marea BRITANIE, AU, America, Europa de Vest, Asia; ----Livrare pentru restul lumii, de obicei, durează 21 de~35 de zile lucrătoare; ----de asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească un cost suplimentar. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.

Am expediat la eBay adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa din ebay se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Imaginile sunt numai pentru referință. Vă rugăm să luați articol te ca standard.

Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la paypal mesaj atunci când veți plăti pentru noi.

Note:

Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

Returnare Și Rambursare

Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.

Trimite-ne un e-mail în timpul nostru de lucru (de luni până vineri), veți primi un răspuns în 24 de ore. În weekend-ul nostru, puteți obține un răspuns în 48 de ore.

Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ sau feedback naturale,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback & DSRs (Detaliate Vânzător Opiniile). Ne bazăm pe eBay reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul Dvs. și DSRs sunt extrem de importanți pentru noi ca mai bine DSR scoruri afectează nostru de căutare de plasament de pe eBay. Ne-ar dori să câștige un feedback bun si 5 stele DSR rating. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine . Dacă nu ne-am dat un motiv suficient pentru 5 stele note pe fiecare DSR atunci vă rugăm să ne anunțați cum putem câștiga dvs. de rating de 5 stele înainte de depunerea yourscores!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand JOGON
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip De Element Crom Styling

Produse similare