Comerțul exterior sac de cosmetice multi-funcția de călătorie portabil primi sac saci de depozitare

30.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


sac de cosmetice multi-funcția de călătorie portabil primi sac saci de depozitare

Material: panza

Dimensiune: 64.5 x 26cm

0.7

1 probleme de culoare: toate produsele sunt la fel de fotografiere, pe cât posibil, pentru a face culoarea de aproape de obiect, culoarea client nu poate tolera pentru clienți vă rugăm să fiți atenți! Asa ca pentru a evita pierderile inutile de timp.

2 dimensiunea problemei: te rog cumparatori inainte de a cumpara o privire detaliată la descriere produs sau de a comunica cu noi, vă rugăm să rețineți că doriți să cumpere produsul culoare și dimensiune, în caz contrar, vom implicite de Titlu Descriere livrare.

3 livrare expres problemă: pentru că orașul este diferită de viteza de livrare nu este un. Mai ales în vreme severă și sărbătorile legale, va exista o întârziere în întârziere fenomen. În plus, calitatea de firma de curierat fiecare rețea nu este un agent de vânzări, la mijloc mai apar prize individuale vanzator atitudine rea sau colet daune, etc., unii vanzatori nu poate prezice factori neașteptate. Pe scurt, ceea ce nu este plăcut, vă rugăm să ne contactați, vom comunica în mod activ cu firma de curierat pentru a rezolva.

4. Bunuri pierdute: marfuri generale a scurgerilor de cazuri sunt distruse, pentru că parcela în cazul în care parcela bandă distrus fi înlocuit sau să fie rupte, fractura, cu urme de despachetare, vă rugăm să nu semneze pentru ea. Dacă există să semneze pentru parcela fără verificare de lipsă de bunuri, lipsa sau accidente cauzate de transport, este dificil pentru noi să-și asume responsabilitatea, sper că ai înțeles. Vă rugăm să informați în avans personalul cazul în care este de securitate sau de emitent, au verificat în pachetul de mărfuri.

5. Problemă de calitate: poți să-l deschidă înainte de expediere vom încerca pentru a deschide din nou și din nou pentru a verifica și de control strict, dimensiuni si culori problemă nu este cauzată de neglijență, putem livra bunuri, dacă doriți să modificați transport vor fi suportate de către cumpărător, dacă într-adevăr a găsit probleme de calitate după primirea în primite în termen de 48 de ore, vă rugăm să contactați-ne în timp, să ofere dovezi relevante imagini, o soluție adecvată pentru tine, vom suporta taxele postale. Notă: lenjerie de corp și șosete nu acceptă orice schimb și reveni după utilizare. Vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a aplica! Pentru că fiecare client cerințe este diferit, este imposibil de a face în orice client de ochi este perfect. Unele nu au nici un impact în aplicabilă mici defecte sper că nu te prea în serios.

6 privind evaluarea: vom face toate eforturile pentru a câștiga pret calitate, de a crea o corectă și armonioasă mediu de cumpărături, cumpărături mediu și upgrade obiceiurile naționale, cumparaturi online are multe avantaje, trebuie să lucreze împreună pentru a menține un tezaur comun, cu conștiința de a trata fiecare suma de cumpararea si vanzarea de comportament! Ne vom strădui să urmărească 100% de mare lauda, suntem foarte bine ati venit la nostru rezonabil de evaluare. Face comerț iese din discuție, în primul rând pentru a realiza o comunicare, de a rezolva neînțelegerile și conflictele pot fi soluționate prin consultări, este neglijența noastră și responsabilitate, vom fi serios, responsabil. Înțelegerea și respectul este reciproc! Unele dintre ticăloși și conspirație de cumpărători, vă rugăm să stai departe de această bucată de pământ pur!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 26cm x 10cm (11.81in x 10.24in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Culoare Verde, albastru, rosu
Categorie Produs sac de cosmetice
Forma Pătrat
Caracteristică Eco-Friendly,Pliante
Ambalare 1bucată
Material Panza
Tip Saci De Depozitare
Textura de material Panza
culoare verde, albastru, trandafir rosu
Aplicabile Spațiu Baie
Model Trei-dimensional Tip
Capacitate 150ml
Caietul de sarcini 64.5X26CM
Numărul De Model MM000226
Clasificarea Set
Stil Coreeană
Grosime 8 firul
Produs Se spală
Utilizarea Călătorie
Nume De Brand DINGEMANS
Domeniul de aplicare Moneda

Produse similare