EPDM Adeziv Garnitura Dulap Dulap Dulap Glisante, batante, Ferestre, Uși Bandă de Etanșare 9 x 2 mm, 4mm 6mm 10m Gri Maro Alb Negru

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fisuri și lacune în jurul valorii de ferestre și uși pot provoca proiecte pentru a veni în casa ta , ceea ce duce la mari costurile de încălzire și răcire. Nostru Chederul Sigilii sunt utilizate pentru a sigila golurile în jurul valorii de ferestre și uși care pot să condiționat aer de evacuare și în aer liber în aer. Ele pot ajuta, de asemenea, să păstreze nedorite de praf , insecte și polen în timpul lunilor calde. Acestea sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea vechi sau uzate ușă și fereastră sigilii , formând o barieră împotriva aerului exterior.

B e conceput pentru a oferi o pernă la ușă urmări, curat opri pentru panou de ușă. Ușa bara absoarbe șocul și de sunet pentru a oferi mai liniștită alunecare și pentru a minimiza zgomotul și trântind ușile. De asemenea, protejează ușa urmări cadru și panou de sticlă de impact atunci când ușile glisante sunt deschise.

Cum să știu dacă-mi usi/ferestre nevoie de etanșare benzi sau nu? Deschiderea și închiderea ușii duce la izolare în vrac sau sunet bariere provocând o ajustare constantă. Obtinerea ușa izolate fonic, implică de lucru nu numai pe ușă, dar, de asemenea, rama si tocul ușii. O regulă bună este să-ți amintești dacă lumina trece, sunetul este sigur să urmeze. Utilizați o sursă de lumină strălucitoare pentru a examina munca pentru orice deschideri în cazul în care sunetul poate pătrunde. Principalele culori sunt alb, gri, maro.

Vă rugăm să rețineți: 14mm x 12mm, forma de D, este de 6 metri pe rola, dar altele sunt de 10 de metri.

B: W găină dumneavoastră pentru cantitatea este de 2 sau mai multe ( nu inclusiv 14mm x 12mm), vom încerca să le pună într-o

rola astfel încât să puteți obține mai puțin articulații/îmbinare în timpul aplicării.

Este ușor să împartă atunci când este utilizat.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, vă rugăm să luați aceste poze ca referință.

Multi-scop și utilizări largi. Unde poate fi folosit?

Câteva Exemple

Acasă weatherization este un mod ușor și la prețuri accesibile do-it-yourself proiect care poate fi realizat pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta reduce facturile de energie, reduce proiecte, de a spori confortul interior, bloc insecte/insecte/tantari/praf/vânt/zgomot si protejeaza interioarele de condiții meteorologice aspre. Suntem mandri de a oferi o varietate de ușor de instalat weatherization produse, inclusiv fereastră seturi de izolare, chederul sigilii, sigilii de usi, etc.. Utilizarea împreună cu alte weatherization de produse pentru a face casa ta mult mai confortabil și eficient de energie pe tot parcursul anului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 Metri/lot)
Lungime 10 Meters
Grosime 2mm, 4mm, 6mm
Dimensiune 9mm x 2mm/4mm/6mm
Forma Mici D, I, E
Numărul De Model Auto-Adeziv
culoare maro gri alb-negru
Material cauciuc epdm
Suport Adeziv 3M
Tip De Etanșare Benzi
Lățime 9mm

Produse similare