Vinde fierbinte GoIP32 GSM VOIP Gateway cu 32 SIM porturi GoIP32 pentru IP PBX / PAI gateway/Suport SMS-uri în vrac și DBL SIM Banca - Fierbinte

3 509.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original DBL GSM VoIP Router (32 SIMs)

Model: GoIP32

Informatii Generale:

La GoIP32 permite rutare directă între IP și rețeaua GSM, fără utilizarea unui port FXO sau rețeaua PSTN.Este rețeaua GSM și rețeaua VoIP conectarea perfect noi poducts. Telefon mobil cartele SIM va fi instalat în dispozitiv, și GoIP32 utilizatorii pot fi realizate prin rețeaua GSM pe masina aligh.A bulit-în SIP și H. 323, flexibilitate de configurare. SIP poate fi bine folosit atunci când energia electrică s-a afișa numere. Cu acest GoIP32, utilizarea de VoIP este mult îmbunătățită, cu economii semnificative pe distanțe lungi și tarifele de roaming.

1. Aspectul

1) LAN Conectati acest port la un Switch/Router, Ethernet de un modem DSL sau alte echipamente de acces la rețea. 2) PC Conecta un calculator sau alt dispozitiv de rețea la acest port. 3) ALIMENTARE :DC12V/4.5 A +-10% 4) Reset Apăsați acest buton pentru a reseta GoIP32 GSM VoIP Gateway la valorile implicite din fabrică. 2. Protocolul TCP/IP V4 (IP V6 auto adapt) ITU-T H. 323 V4 Standard .2250 V4 Standard H. 245 V7 Standard H. 235 StandardMD5,HMAC-SHA1 ITU-T G. 711 alaw/ulaw, G. 729A, G. 729AB, G. 723.1 Voice Codec RFC1889 Timp Real de Transmisie de Date de Proprietate Firewall-Trece-Prin Tehnologia SIP V2.0 Standard Simplu de Traversare de UDP peste NAT (ASOMAREA) Web-base Management PPP over Ethernet (PPPoE) PPP Authentication Protocol (PAP) Internet Control Message Protocol (ICMP) TFTP Client Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Sistem de Nume de Domeniu (DNS) contul de Utilizator de autentificare folosind MD5 Out-band DTMF Releu: RFC 2833 și SIP Info 3. Specificațiile Software-ului de sistem de OPERARE LINUX încorporat HTTP Web Server PPPoE Dial-up NAT Router de Bandă largă de Funcții de Client DHCP Serverul DHCP Firmware On-line upgrade PSTN ID-ul Apelantului transmite Suport în mai Multe Limbi Suportate deviere apel Sprijinit PSTN apel auto la PSTN Sprijinit Multi_devices Coopereze Mode(Modul de Grup) a Sprijinit SMS apel 4. Specificațiile Hardware Caracteristicile hardware și Parametrii Procesor: ARM11 700MHZ DSP:VPDSP101-4 100MHz RAM :128M Flash :8M Putere: DC12V/4.5 A +-10% Intrare AC100V să AC240V Modulul GSM Tip: Default 900M/1800M Opțional 850M/1900M Consum: Maxim 5 W Led-uri: ALERGA, GSM, LAN, PC,GSM Rețea de Porturi: 2 RJ45; a Sprijinit NAT 100/10BASE-T Greutate :900 Grame Set Complet Temperatura de Lucru: 040 de Lucru Umiditate : 4090 Nu Coagulat de Culoare : Gri GSM SIM Porturi: 32 VoIP Canale : 32

Cazuri de aplicare:

A1: Call Forward

1.Inițierea apelului se referă la un apel inițiat de la PSTN sau telefon mobil de rețea este reziliat folosind VoIP.

2.De Terminare a apelurilor se referă la un apel inițiat ca un apel VoIP este reziliat prin PSTN sau de rețea de telefonie.

3.Așa cum se arată în topologie de rețea diagrama, un Serviciu VoIP Provider este folosind GoIPs ca originarea apelurilor și încetarea dispozitive.

- Un telefon apelat la un GoIP (partea dreaptă) prin GSM este primul dirijate prin VoIP și apoi încheiată prin intermediul unui VoIP punct final sau Furnizor de Servicii VoIP.

- Un apel VoIP provenit din partea stângă este direcționat către un GoIP pe partea dreaptă și apoi este format ca un apel GSM.

A2: IP PBX de Inițiere a apelurilor și Încetarea

1.În loc de FXO gateway-uri, GoIP sunt ca o terminare a apelurilor și inițierea dispozitiv pentru IP PBX așa cum se arată în diagrama de mai sus.

2.VoIP stațiile de lucru conectate la IP PBX pot efectua apeluri celulare/rețeaua de telefonie tradițională, prin intermediul GoIP GSM porturi.

3.În afara apelanții pot apela apoi prin GoIP GSM porturi pentru a ajunge la oricare dintre VoIP obiective care sunt înregistrate la IP PBX.

4.GoIP poate fi configurat în modul de grup, astfel încât toți GSM porturi poate fi folosit doar prin apelarea doar un număr GSM. Vă rugăm să consultați Aplicație Call Center pentru mai multe informații. A3: Trimiterea de SMS-uri în Vrac de Servicii

1.Trimiterea de sms-uri în vrac mesaje text este o tehnică comună pentru telemarketing pentru a ajunge la clienții țintă.

2.Un SMS în vrac sistem poate fi implementat rapid și ușor folosind GoIPs și de proprietate SMS server. Telemarketers sunt acum aveți control complet asupra cum și când vor să trimită mesaje text.

3.În plus, mesajele text SMS sunt acum utilizate pe scară largă în multe companii, organizații, școli, cluburi ca un mijloc pentru difuzarea de informații. Ele pot construi acum propriul lor sistem de SMS-uri fără să plătească scump taxele lor GSM server provider.

4.Acest sistem poate lua, de asemenea, avantajul de a folosi același furnizor de servicii GSM pentru a trimite sms-uri la telefon abonaților în același furnizor de servicii. A4: Sun Înapoi

1. Suna Înapoi se referă la telecomunicații eveniment care are loc atunci când inițiatorul unui apel este chemat imediat înapoi într-o secundă sună ca un răspuns.

2. GoIP ar putea fi utilizate pentru a realiza această funcție, singur sau ca un terminal care este integrat într-un apel înapoi server / platforma. 3. Pentru funcționarea independentă, GoIP primește un telefon cu caller ID-ul de informații și apoi respinge apelul imediat, fără a răspunde la apel. GoIP apoi sună din nou apelantului, astfel încât el poate apela un număr de telefon pentru a efectua un apel. În acest caz, GoIP trebuie să vă înregistrați la un Furnizor de Servicii VoIP, care pot oferi termina apelul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 32cm x 15cm (19.69in x 12.60in x 5.91in)
Garanție 1 an
Suport SMS-uri în vrac Da
Numărul De Model GoIP32
Suport SIP Da
Nume De Brand vtelecom
32 GSM SIM Da, suport
Suport de Criptare VPN Da
Suport Releu Da
Suport SIM banca SIM32 și SMB128 Da
Suporta Pana La 32 De Canale Da
IMEI Variabil Da
Tip Telefon VoIP
Suport SIP și H. 232 Da

Produse similare