Pline de culoare albastru, verde transparent electric vioara cristal vioara 2#

724.88lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

NOTĂ : elementul este doar o bucată de vioară.Dar puteți alege-ti place culoarea vioară . Dacă nu ați alege, atunci când veți plăti pentru el . Eu va aleatoare nava o vioară pentru tine în ele .

1.Cel Mai Important Meu electric vioara Este Puternic și sunet Profesionale. Se potrivesc pentru Jucător profesionist să-l joace.

2. După testul multe electric vioara ridica. Găsi cele mai bune dintre ele. Și am să angajeze Profesioniști Pentru a îmbunătăți întotdeauna. A devenit foarte profesionist. Se poate compara cu Celebrul electric ridica. Produce sunet Puternic si Foarte stabil în cele mai multe situații. 3. Mulți Clienți folosesc vioara mea pentru a câștiga Competiția ,Sau de a Lua personal sau profesional, muzica de înregistrare etc. 4. Sculptate Manual Din Lemn Masiv De Construcție. 5. Frumos Și Hand-made de Sosire. 6. De înaltă Calitate, Sistem ELectric, Produce sunet Frumos 7. Abanos Grif și Cuie,lemn Masiv Bărbie Restul, Frumos, de calitate, durabil Tailpiece. Mufa mica (1/8") )Silent Sistem ELectric Includ : 1. Silent Sistem Electric Alimentat De 9 V baterie 2. 1/4" la 1/8 " cablu Jack , Vă puteți conecta la cele mai populare AMP, 3. Puteți conecta Căști . Poți să te joci cu căști. 4. Pro-Deluxe Durabil Plus Căptușite Nailon Acoperit Hard Shell Caz cu Curele Rucsac și Buzunar cu Fermoar 5. Abanos Frogged Arc Cu Încrustații de Sidef și Nealbite Reale mongolă păr de Cal 6. Frumos, De Calitate, Pe Bază De Colofoniu Tort. 7. Căști, cablu AUX și 9V Baterii Alcaline Jack Mare (1/4") Sistem Electric Includ : 1. 1/4" Jack cablu , Vă puteți conecta la cele mai populare AMP, 2. Pro-Deluxe Durabil Plus Căptușite Nailon Acoperit Hard Shell Caz cu Curele Rucsac și Buzunar cu Fermoar 3. Abanos Frogged Arc Cu Încrustații de Sidef și Nealbite Reale mongolă păr de Cal 4. Frumos, De Calitate, Pe Bază De Colofoniu Tort. 5. Jack sistem electric alimentat de AMP imaginea este următoarele părți, care va veni cu vioara. Big jack sistem nu au căști și datorita bateriei.

NR . 1

NR . 2

NR . 3

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 20cm x 15cm (23.62in x 7.87in x 5.91in)
Înapoi / Lateral Material Cristal
Nume De Brand yinfente
Numărul De Model 4/4
MATERIALE DE TOP Cristal
Arc Material Brazilia Lemn
Tailpiece Material Cristal
Fata Material Cristal
Dimensiune 4/4
Grif Material Cristal

Produse similare