Lemn Recorder Flaut Baroc Dizi F Cheia de Alto 8 găuri Flauta Profissional Lemn, Instrumente Muzicale Clarinet Flaut blokfluit

194.47lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Lemn Recorder Flaut Dizi F Cheia De Alto Baroc 8 Găuri Flauta Profissional Lemn, Instrumente Muzicale Clarinet Flaut Recorder

Introducerea de Lemn Clarinet:

1,Utilizate natural de arțar din Canada,lemnul a fost stocate timp de 5 ani, ecologica si sanatoasa,complet non-toxic.

2,în Totalitate manual din lemn clarinet,58 secvențe operaționale și de 8 ori de sunet de testare. Un brevet în hidroliza tehnologie de lemn clarinet ceara-impregnate-a fost atribuit de către stat Biroul de Proprietate Intelectuală, numărul brevetului este ZL201110206900.8.

3,a Invitat experți de pe site-ul de orientare.

4 clarinet țeavă utilizat plută design de interfață, bun etanșeizarea,detașabil și portabil.Interfața între clarinet cap și corp poate fi folosit pentru a ajusta teren,sunetul va fi mult mai mare, împreună cu introducerea la partea de jos,dimpotrivă,sunetul va fi mult mai mic, împreună cu trage-out.

5,Agățat de inel de brevet de design:Agățat de inel poate fi agățată pe gât, în scopul de a Preveni clarinet cădere și rupt.număr brevet este ZL201430096926.6.

6,accesoriile, inclusiv:

1*Bloca coarda

1*Plus tijă de Curățare

1*ulei de Lubrifiere

Certificat de Omologare

Aminti:

1,Curățați-l cu apă după ce a jucat

2,Fluier limba este cheia parte de pronunție,pls protejează-l cu atenție.

3,Încercați cele mai bune dvs. pentru a reduce demontați ori.

4.Din cauza diferenței Între Diferite Monitoare,Imaginea Nu Poate Reflecta Culoarea Reală A Elementului.

Așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere!

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri t pălărie nostru de instrumente muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.

Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5-10 USD.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.

Feedback-ul:

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil. dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!

Fluier de lemn F-Cheie Alto Clarinet Flaut stil englezesc 8 Găuri Flauta Profissional Lemn, Instrumente Muzicale Flaut din Lemn

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 15cm x 15cm (19.69in x 5.91in x 5.91in)
Greutate netă 81.2 g
Pachet sac de bumbac
Tip Clarinet Flaut Recorder
Ton F ton(se poate schimba tonul la întâmplare)
Dimensiune 48cm*5cm
Numărul De Model 0037 QM8A-30B
Locul aplicabile auto-studiu,de predare,dar,de joc
culoare din lemn de culoare
Nume De Brand SevenAngel

Produse similare