Transport gratuit de Lux cu Margele Dantelă față de Masă lucrată Manual Foaie de Mileuri Dantela Alencon Mat Capacul superior

147.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru (Vis Dantela) - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bine ati venit la magazinul nostru (Vis Dantelă)

Element Descriere

De Lux Ivory Cu Margele Dantelă Față De Masă Acoperă Mileuri Brodate Manual Foaie

Nou Brand De Lux, Fete De Masa Din Dantela Alencon Rogojini Broderiile Florale Brodate Cu Margele. Foile arata foarte frumos, cu o mulțime de margele sequines sau flori mici de înaltă calitate. Este lucrat manual, deoarece toate flori, margele si sequines au fost cusute pe saltea, unul câte unul de către lucrători. Este într-adevăr nevoie de timp, dar ne aduce frumusete.

Această listă este pentru 1buc. Dimensiunea este de 112cm (44.13 inci )*41cm . (16.15 inci )

Notă: dimensiunile nu sunt exact la fel pentru toate piesele. Diferența ar fi în jur de 1-4cm. Dar acestea sunt aproape de dimensiuni similare. Deoarece este lucrat manual, mat nu poate fi 100% perfect. Poate că există unele pete sau găuri mici în unele piese. Dar cele mai multe piese sunt bine privit. Te rog, lasă-le pentru decor casa ta și de partid. De asemenea, este foarte bun cadou pentru familia și prietenii.

Putem furniza, de asemenea, Multe Alte Noi Concepute de Lux față de Masă Alergători Pur Rogojini Cu Margele sau Fara Margele. De asemenea, dacă doriți să DIY propriul proiect unic, putem furniza diverse Ornamente, Material textil si Aplicatii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Magazinul nostru sau trimite-ne mesaje.

Transport

Am livrat peste tot în lume! Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de pe comanda este corectă Sau de a face un bilet cu adresa corectă atunci când a verifica afară.

Plătit Comenzile vor fi livrate in 1-3 zile lucrătoare. Vom face noastre cele mai bune pentru nava cât mai curând posibil pentru că noi, de asemenea, doriți să obțineți elementele mai devreme și să vină înapoi pentru mai multe comenzi în curând. În cazul în care, uneori, nici un produs din comanda dvs. se întâmplă să fie vândute, de transport maritim va fi amânată pentru cel mult o săptămână. Sau dacă nu putem repopula, vom mesajul și a discuta despre o înlocuire sau de restituire.

Toate produsele sunt expediate din China prin Poșta Aeriană Înregistrată cu număr de urmărire.

Timp de transport maritim este în mod normal de aproximativ 1-2 săptămâni de la NOI și în jur de 2-3 săptămâni pentru cele mai multe alte țări din Asia , America de Nord și Oceania. Iar timpul de livrare este mai mare pentru cele mai multe Țări din Africa și America de Sud. Nu pot să promit că veți obține întotdeauna la pachet în timpul sugerat că acesta va fi în afara controlului meu după ce am să plec. Vrea să aștepte cu răbdare și veți găsi produse în valoare de așteptare.

Nevoie urgent de el? Contactați-mă pentru costul de Livrare rapida(EMS/DHL/UPS/FEDEX...)

Plata

Vom Accepta Numai Paypal. Poti plati cu visa sau master card de credit prin paypal.

Contactati-NE cu orice intrebare pe elemente sau ordinele tale! Sper că ne-am plăcut de afaceri împreună.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 1cm (9.84in x 5.91in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Technics Margele
Decor Margele
Material Poliester / Nailon
Numărul De Model T003
Tip De Produs Dantela
Caracteristică Solubil În Apă,Eco-Friendly
Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
Lățime 122cm*41cm

Produse similare