De Vânzare la cald piele de Căprioară Piele Femei de Saci de Brand Designer de Genți de mână de Înaltă Calitate, Tote Femeile Umăr Saci de Messenger sac principal femme

76.26lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru! J-Bg Roz 1.Calitatea produselor noastre este cel mai bun, cel mai mic preț. Alții au fost ne imita pe noi. Dar niciodată mai mult decât am 2..Suntem sinceri magazin,dacă nu puteți primi coletul în termen de 60 de zile,pls contactati-ne în primul rând ,vom prelungi timpul de livrare pentru tine.Pls nu deschide un litigiu, fără a ne contacta! 3..cu Ridicata accepta.Daca vei cumpara pentru a revinde ,Ne putem da u la cel mai bun preț și de a oferi atarna tag-ul 4..rus prieten ,trebuie să-ți lași numele și adresa completă, în ordine ,evita de a nu primi coletul Vânzare Fierbinte de piele de Căprioară Piele Femei de Saci de Brand Designer de Genți de mână de Înaltă Calitate, Tote Femeile Umăr Saci de Messenger sac principal femme sac de piele de căprioară de brand de moda de sex feminin bolsos mujer de marca famosa 2017 bolsas femininas bolsas de marcas famosas 2017 bolsas de luxo mulheres sacos de designer sac principal femme de marque luxe cuir 2017 lux genti femei genti de designer Descriere: AICI ESTE NE SCRIE DESCRPTION de Satisfacție a Clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro cum ar fi Visa, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale , plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el. De transport maritim 1) costul de Transport maritim:.. Click de Transport maritim și de plată fila pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2) Timp de tranzit:. Timp de tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3) Element de Timp de Procesare:.. timpul De procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 2 până la 5 zile lucrătoare. Politica De Returnare.

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Închidere Fermoar
4 Sac Principal Femme De Marque
Gen Femei
Nume De Brand J-Bg Roz
Exterior Solid Geanta
Material Principal Piele de căprioară
Numărul De Model BG 016
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Stil Stil European și American
2 carteras mujer de hombro
7 saci, genți de mână de femei celebre marci
5 femeie saci 2017 sac geantă de mână de moda genți de mână
Model Tip Solid
1 sac de piele de căprioară de brand de moda de sex feminin
Ocazie Petrecere
Materiale De Captuseala Poliester
8 genți de mână de lux pentru femei pungi de designer
3 femei geanta brand de lux
6 Moda De Umar Messenger
Duritate Moale
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Decor Nici unul
9 borse borse da donna marche famo
Numărul de Mânere/Curele Trei
Forma Casual Tote
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil,Buzunar Interior Cu Fermoar
Tip De Element Genți de mână
10 bolsos mujer de marca famosa 2017

Produse similare