6pcs Furculiță de Lemn Set Stil Japonez de Fructe Furculita, Lemn Furculiță pentru Desert Gustare 3 Dinti din Lemn de Salata Furculița Tacâmuri Copil Tacamuri

35.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Set de 6 Furci din Lemn Set din Lemn Natural Tacâmuri Tacâmurile 3 Dinti din Lemn de Furculite pentru Fructe Deserturi Tort de Chips-uri de Snacks-uri Salata Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate furci de lemn cu răsucirea Potrivit pentru Fructe, Deserturi, Chips-uri, Snacks-uri, Salate, etc. Lemn Natural, simplu și clar. Perfect tacamuri de uz casnic cadouri pentru tine si prietenii tai.

Caietul de sarcini: Denumire Produs: Set de 6 de Înaltă Calitate, Furci din Lemn Material: lemn Natural + Încovoierea Dimensiune: Aprox. 19.5 cm*2.7 cm Net Greutate: 9g pe bucata Culoare: se Referă la Fotografii Pachetul inclus:

6 x furci de lemn Note Speciale:

Vă rugăm să înțelegeți fiecare din lemn produsul este fabricat din diferite părți ale unui copac. Prin urmare, cereale lemn, culoare și specificațiile fiecărui element poate fi mica diferenta de la fiecare alte. Și asta e motivul pentru care fiecare produs din lemn este o opera de arta unica. Vă rugăm să folosiți șervețel moale și o cârpă de curățare. Vă rugăm să nu utilizați tribune/strong lichid de spălare. Vă rugăm să evitați înmuierea în detergent de vase cu apă pentru o lungă perioadă de timp, sau folosind obiecte dure spălarea pe unitate. Produse din lemn nu poate fi folosit la orice temperatură înaltă dezinfectarea cabinetului, cuptor cu microunde, sau orice alte aparate electrice. Vă rugăm să nu puneți-l alături de încălzire, sau expune la soare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Tip De Produs Lemn Tacâmuri Vesela
Stil Japoneze Zakka Stil
Nume De Brand BalmyDays
Producție fructe furculita
Material Lemn
Numărul De Model SP-W4007
Utilizare Potrivit pentru Fructe, Deserturi, Chips-uri, Snacks-uri, Salate, etc.
Finisare De Suprafață Natural Lac Chinezesc
culoare Maro
certificare CE / UE,SGS,LFGB,CIQ,FDA
Descriere Produs Din Lemn Fructe/Desert Furci
Ocazie Acasă/Birou/Restaurant/Bar/Cafenea/Hotel
Tacâmuri De Tip Furci
Caracteristici Alimentare de Calitate, Rafinat, ușor și Portabil
design 3 Dinti cu Încovoierea Decorative
Aplicabile Oameni Adulți, Copii

Produse similare