DSLR Camera de aspirație mount rack Masina de filmare stabilizator Masina fraier cana Auto stabilizator Suport pentru 5d2 5d 3 DSLR, HDV Fim Video

475.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


DSLR Camera de Aspirație mount rack Masina de filmare stabilizator Masina ventuza Auto stabilizator Suport pentru 5d2 5d 3 DSLR, HDV Fim Video

Caietul de sarcini:

1.Dimensiune:360*126*185mm

2.Greutate:1.6 kg

3.Cerere temprature:5-35C Celsius

4. Fi aplicabile pentru camera termen de 10 KG

5. Sunction: aproximativ 100KG

Există două capete diferite pentru alegerile tale:

Notă:

1. Dvs. de telefon valabil NICI pentru transport maritim este necesar. În caz contrar, putem garanta livrarea.

2. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate. Vă rugăm să verificați Cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.

3. Vom livra acest produs prin DHL/FedEx în statele UNITE ale americii, Canada, Europa de Vest, Austrilia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea, Asia de Sud-est și așa mai departe. Nava de EMS pentru Rusia .

Pls contactati-ne pentru detalii de transport maritim dacă din America de Sud și Orientul Mijlociu.

1. NE vom concentra pe cele mai Bune de Calitate și servicii cu cea Mai buna Garantie, la Pret Rezonabil!

2. Oferim service în garanție 1 ani.

(1)Pentru mici reparatii sau înlocuiți un mic accesoriu, va vom trimite un accesoriu gratuit.

(2)Pentru grele repararea, vă rugăm să trimiteți produsul înapoi, vom trece la producator pentru reparatii. Odată ce repararea este terminat, vom posta înapoi la tine imediat. E un serviciu gratuit.

(3)va oferim durata de viață de serviciu tehnic.

Reveni pentru o Rambursare Completă (deducerea taxa de procesare) este oferit. Ne-ar oferi restituirea odată ce am primit pachetul, care este în bună condiction.

În următoarele cazuri, ne-ar dori să schimbe dreptul de unitate pentru tine, fără nici o taxă, SAU te-ai întors pentru rambursare completă, inclusiv taxa de transport de returnare.

1. Putem livra elemente greșit pentru tine;

2. Vom trimite articole în neregulă localizate format, de exemplu, NTSC / PAL;

3. Online descriere a unui element este greșit, la momentul achiziției, de exemplu, listarea o funcție care este, de fapt, nu sunt acceptate;

4. Vom trimite bunurile în culoarea potrivită NUMAI în CAZUL în care clientul se specifică o culoare la alegere, în scopul de comentarii sau comentarii înainte de a comanda.

Dar nu vă putem oferi o rambursare completă pentru următoarele motive:

1. "Produsul nu arata ca cele din poza ta."

2. "Produsul nu este ceea ce mi-aș imagina să fie.

3. "Nu sunt multumit de acest produs."

Pls rețineți că cumpărătorul plătește de returnare taxe, taxa de transport maritim nu este rambursabil.

Nava doar pentru a-ți confirmat Vilatudor.ro adresa. Vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție înainte de checkout, nu poate fi schimbat dacă pentru finalizată. Nava în termen de 1-4 zile lucrătoare după ce a primit plata. Prețul nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate. Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare. Va vom informa cumpărătorii despre programul de transport maritim, dacă în afara programului normal de transport maritim de timp și să ofere numărul de urmărire, odată ce elemente au fost livrate. EMS: 6-10 zile ; UPS/DHL/TNT/Fedex: 3-7 zile; China post/: 15-45 zile; Hongkong post: 10-30 zile.

Cum ați cunoscut, feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru magazinul nostru . Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat.

Dacă aveți orice problemă cu produsul & serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat. Vom încerca să rezolve cât mai curând posibil. Vă dorim un cumpărături fericit și bucurie de viață.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 25cm (11.81in x 11.81in x 9.84in)
Pachet Da
Nume De Brand JoyFoto

Produse similare