4 IN 1, Ecran LCD de Frumusete Echipamente cu Ultrasunete de 1MHZ+3MHZ cu Ultrasunete+Galvanic Ion +Led Foton de Întinerire a Pielii Masaj Facial

181.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


4 IN 1, Ecran LCD de Frumusete Echipamente cu Ultrasunete de 1MHZ+3MHZ cu Ultrasunete+Galvanic Ion +Led Foton de Întinerire a Pielii Masaj Facial

1M&3M cu Ultrasunete

1M mare sondă cu ultrasunete poate fi folosit face masaj corp

3M mici sonda poate fi folosit face fata masaj

Ultrasunete Funcția:

Vibrații De Curățare

Primul pas pentru a de îngrijire a pielii este un mod eficient de curatare a pielii. Pentru machiaj, produse cosmetice, murdărie și secreții uleioase poate provoca înfundarea nostru porii pielii, care, la rândul său, provoacă extinsă porii pielii, capete negre si cosuri, și afectează, de asemenea, absorbția de îngrijire a pielii elemente nutritive. Intinerirea pielii oferă cele mai eficiente de curățare cu avansate de vibrații masaj tehnica. Se indeparteaza celulele moarte, deschide porii pielii, și îndepărtați reziduurile de machiaj și secreții uleioase. Mai mult decât atât, lumina albastra de la 415 nm deține efectiv funcția de dezinfecție. Se poate reduce secreția uleioasă și de a distruge bacteriile care de fapt provoca acnee.

Penetrarea profunda, Fata de Lifting și Fermitate, remodelare corporala

Studiu clinic arată că doar 7% din produsele de îngrijire a pielii aplicat pe suprafața pielii poate fi absorbit. Restul este nu numai pierdut, dar, de asemenea, blochează porii pielii, cauzand pete, acnee, capete negre și dure suprafata pielii.

Led Foton Terapie

1. Lumină roșie cu val la 640 nm poate ajunge la stratul dermic al pielii și duce la producerea de colagen, care diminuează ridurile și sagginess. Ant i-imbatranire terapie lumina roșie stimulează circulația și reparații fibrele elastice în țesut pentru a ajuta la menținerea pielea fermă.

Lumina roșie este de lucru pentru imbatranire a pielii,senzație de apăsare și de a activa pielea

2. Lumina verde cu val la 518 nm poate de calm, liniștitor, pentru a preveni alergie la desensibilizare. Reglarea funcției glandei de piele, pentru a îmbunătăți tenul gras, negru, roz,acnee, etc.;

Lumina verde este pentru ten normal, albire a pielii

3. Lumina albastră cu val la 480 nm poate ajuta la vasoconstricție, consolidarea proteine, fibre de țesut, micsora porii, potrivit pentru imbatranire a pielii, ușor ridurilor pielii, simptom, cum ar fi edeme, tratament de piele de piele. De a promova sinteza de proteine și colagen, activa pielii, relaxarea pielii contracție

Lumina albastra este pentru piele sensibila,ulei-control și de a elimina acnee

Pozitiv Si Negativ, Ion Întinerire

Ionii sunt molecule care au câștigat sau a pierdut un electron. Pozitiv ioni de aer sunt molecule care au pierdut un electron; negativ aer ion este, în general, o moleculă de oxigen cu un electron mai mult. Ionii sunt create în natură, de soare, radiații, și se deplasează în aer și apă, care determină electronii să plece hidrogen, azot, și alte molecule si se ataseaza de moleculele de oxigen.

Ioni pozitivi Curata porii bine

Blocarea porilor este principala cauza de dilatare și fibre de porii și întunecare a pielii și previne asimilarea de substanțe nutritive în celulele dermice. Primul pas în îngrijirea tenului-curățare este cel mai important.

Cele mai multe produse de curățare pot elimina doar praful de pe suprafața pielii și sunt lipsiți de putere pentru a curăța murdăria și grăsimea adânc în porii. Extrem de energizat ioni pozitivi emise de produsul poate înmuia murdăria adânc în porii și de a face porii gratuit de blocaj.

Ioni negativi Că în Adâncul Infuzie de Nutrienți

Asimilarea funcției de oboseala pielii și îmbătrânirea celulelor este extrem de redusă, cauzând componentele esențiale ale produselor de îngrijire a pielii ambuteiajul de pe suprafața pielii și în imposibilitatea de a de fapt hranesc derm dells. Pielea este lipsit de luciu atunci când celulele sunt subnutriți. Ionii negativi pot induce substanțe nutritive să pătrundă adânc în piele, pentru a facilita celule; asimilarea de apă și substanțe nutritive provocând albirea/factor de strălucire și substanțe nutritive intra în pielea, păstrând nutrienții de a face pielea lucios, mai deschis la culoare și revigorat.

Pachetul Inclusiv:

1 x 4in1 1M 3M cu Ultrasunete+Terapia cu Fotoni+Ion Dispozitiv

1 x Adaptor de Alimentare

1 x Manual de Utilizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Plastic
Ultrasunete 1 mhz si 3 MHz
Foton de culoare Rosu Verde Albastru
certificare CE
Ecran LCD
Funcția De albire,de îngrijire a pielii,intinerirea pielii
Numărul De Model LW007A
Gene False Ambarcațiuni realizate manual
Tip De Îngrijire A Pielii Faciale
Baterie Non Reîncărcabilă
Ion Ion pozitiv,Negativ, ion
Tensiune 110v/220v
Dimensiune 35*8
Nume De Brand micul delfin

Produse similare