Transport gratuit! 135 G3 Profesionale de Înaltă Calitate Microfon Wireless UHF Sistem Wireless Cu Handheld Transmitter

871.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport Gratuit!! Perfect Sistem Wireless Pentru Performanțe Vocale! Wireless este rece, dar în primul rând, ai nevoie de un criminal mic. După toate, în scenă cu o încredere microfon wireless care sună ca junk e la fel de util ca în scenă cu un fir prăjitor de pâine. Lucru bun, puteți avea de fapt cel mai bun din ambele lumi. Acest sistem wireless incepe bine, cu un minunat portabile live vocal mic capsule și apoi finisaje puternic datorită stabilității lor wireless. O strânse cardioid model tot sistemul e mic portabile clar de feedback-ul, și 1.680 de UHF acordabile frecvențe peste un 42MHz gama oferi o mulțime de lățime de bandă pentru înființarea simultane multiple sisteme, astfel încât întreaga trupă se poate merge wireless dacă vor să-și acesta nu va strica voce. Deci, pentru a primi fără fir vocal mic sistem care oferă soluții, nu compromisuri sistem wireless! Sistem Wireless Caracteristici: Funcționează în banda de frecvență (780-820MHz) carcasă metalică Robustă (emițător și receptor) latime de banda 42MHz: 1680 UHF acordabile frecvențe pentru o receptie fara interferente de frecvență Sporită sistemul bancar cu până la 12 frecvențe compatibile Înaltă calitate adevărat diversitatea recepție-Pilot tone squelch pentru eliminarea RF interferențe atunci când transmițătorul este oprit Automat frecvența de scanare caracteristică căutări pentru frecvențele disponibile Îmbunătățită AF gama de frecventa a Crescut gama de audio sensibilitate sincronizare Wireless de transmițătoare prin infraroșu interfata User-friendly, o operațiune de meniu cu mai multe opțiuni de control Iluminate afisaj grafic (emițător și receptor) Auto-funcția de Blocare evită schimbarea accidentală a setărilor HDX compander pentru un sunet de cristal Transmițător caracteristică indicarea bateriei în 4 pași, de asemenea, afișat pe receptor afișaj Handheld transmitter cu ușor schimbabil microfon module din seria Integrat Egalizator și Soundcheck mode Contacte pentru încărcarea acumulatorului BA 2015 accupack direct în transmițător gamă Largă de accesorii se adaptează sistemul la orice cerință Pachetul Include 1x Rack Receptor 1 x manual de Transmițător (dinamic, cardioid) 1x Microfon Clip 1x NT 2 unitate de alimentare 2x 2x Antene de Stivuire Elemente 1x instrucțiuni de Operare

Va garantam toate foto este real, puteți obține ceea ce vedeți în imagine.

Notă: din fiecare Țară de tensiune și Plug diferite, atunci Când comandați vă rugăm să lăsați un mesaj să-mi cunosc țara dumneavoastră de tensiune (110V sau 220V), Despre baterie, din cauza suntem de transport maritim folosi air service (nu sunt de acord transport bateria), astfel încât atunci când vom trimite produsul nostru scoate bateria. Sper ca toate cumpărătorul poate înțelege. Multumesc!!!

Specialistul nostru & servicii

Cele mai multe dintre produsele noastre vin din export profesional fabrică mare, toate produsele noastre sunt atent selectate, imaginea este luată de adevărat produse, de înaltă calitate, stil la modă, deși nu sunt cel mai mic pret,motivele cred că veți obține ceea ce plătiți pentru!

· Suntem un grup de tineri parner, sper ca fiecare cumpărător poate deveni partenerul nostru, desigur, după achiziționarea de produse de la noi, credem că va deveni prietenii noștri și să ne susțină.

plata:

· Pentru a asigura siguranța ambele conturi,vom accepta Escrow,card de credit.

· Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

· Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport:

· Va garantam pentru a navei în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii (cu exceptia sarbatorilor).

· Odată ce plata este primită, vă rugăm să permită pentru trimiterea comenzii. Livrarea pentru țara dumneavoastră poate dura de la 5 la 25 de zile lucrătoare după ce comanda a fost expediată. Unele ori elemente va fi amânată din cauza unor motive neașteptate. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul a depășit 30 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători. Numărul de urmărire nu va oferi. Nu vom răspuns pentru urmărire de e-mail în primele 10 zile după plata finalizată. Vă rugăm să înțelegeți că cel mai internațional întârzierile de livrare sunt poștale întârzieri care noi nu suntem conștienți de până la tine să ne anunțați.3 ZILE

Tara

Timpul De Procesare

Ajunge timp de către EMS

Ajunge timp de

China Post (HongKong) Air Mail

Ajunge timp byDHL

Ajunge timp byUPS

Statele UNITE ale americii

5 zile

5-8days

15-25days

2-5 zile

2-5 zile

Europa

5 zile

5-8days

25-30 de zile

2-5 zile

Asia

5 zile

3-5days

20-30 de zile

2-5 zile

Altele(Cum Ar Fi Brazilia, Rusia, Italia...)

5 zile

5-15zile

30-45 de zile

· EMS express shipping, de obicei, durează 3-8 zile lucratoare depinde de țara livrate.

Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

· În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca "DARUL" cu valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 4.5kg (9.92lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 45cm x 20cm (17.72in x 17.72in x 7.87in)
Tip Microfon Dinamic
Stil Microfon Handheld
Modelul Polar Cardioid
Răspuns în frecvență 25Hz-18kHz
Numărul De Model microfon wireless uhf
Tip de antenă Detasabila
Gama De Frecvențe 780-820 Mhz
Nume De Brand zmvp
Factor De Formă Portabil cu Microfon Capsulă
comunicare Wireless
Tip Baterie 2 X AA
Traductor Microfon Dinamic
Setați Tipul Transmițător Seturi
Utilizarea Microfon Karaoke
Dimensiuni 10.43" x 1.97"
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Pachet Da
Max SPL 154dB SPL

Produse similare