Electronice inteligente AC/DC 12V/24V cu 1 Canal Releu Wireless RF Telecomanda 433MHZ

54.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Electronice inteligente AC/DC 12V/24V cu 1 Canal Releu Wireless RF Telecomanda 433MHZ

Cod deschis receptor SRK097 este deschis pentru rolling code . Memorie maximă 31 telecomenzi. Posibilitatea de programare a canalului combinatie de butoane de pe telecomanda. Compatibil cu cod de rulare telecomenzi NICE FLOR și poate fi, de asemenea, programat telecomenzi de la alți producători.

Alimentare

12-24V AC/DC Curent de 15 mA in standby Ieșire 24V-1A releu FĂRĂ Frecvență 433,92 mhz Cantitate de telecomenzi

31 Suma de canale 1(releu canal) Canal modele

*Monostable(1,3,5,25 secunde)

*"SLAYP"( Atât de mult Timp Ca Tine de Presă)

*Bistabil Funcționarea Buzzer sfaturi Raza de actiune pana la 200m Model SRK097

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

* receptor superheterodină - până la 200 m gama

* Gaura de montare-eficiente de fixare cu un șurub chiar și pe o suprafață sferică sau clemă * acustic de confirmare este primit un semnal,în mod diferit pentru telecomenzi NICE FLOR și dife-

nt pentru alte telecomenzi

* Puteți înregistra până la 4 butoane și combinații dintre cele 4 butoane de pe telecomandă, două butoane și o combinație a celor două butoane de pe telecomanda(pentru a preveni apăsarea accidentală.)

* Acustice de semnalizare pentru un minut redus de baterie de control de la distanță (programabil opțiune)

* Înregistrate de control de la distanță, puteți:

acustic vedea numărul programat telecomenzi de la distanță clona un nou control de la distanță.

1. Funcționarea receptorului

1.1 Apăsarea înregistrat butonul de comandă la distanță se transformă pe releu în receptor. Releul poate lucra în una din cele trei moduri:

-Bistabil

-Monostable(1,3,5,25 secunde)

- "S-L-O-Y-P" (Atât De Mult Timp Ca Tine De Presă)

1.2 Comutare releu în receptor poate fi confirmat prin buzzer. Folosind telecomanda NICE FLOR poate fi semnalat printr-un buzzer-un singur semnal și de a folosi alte telecomanda cu cod de rulare pot fi semnalate dublu semnal de sonerie.(opțional programabile)

Buzzer este întotdeauna activ în timpul programării.

1.3 utilizarea unei baterii slabe de control de la distanță poate fi semnalat printr-un buzzer (patru bipuri la fiecare trei secunde pentru un minut). Folosind un control de la distanță cu o baterie buna end semnalizare.

1.4 Informații la numărul de înregistrare de telecomenzi

Apăsați și țineți apăsat butonul neînregistrate sau una dintre combinațiile de taste înregistrate de control de la distanță pentru 3 secunde. După un timp, puteți auzi semnalul de sonerie două grupuri, separate de o scurtă pauză. Buzzer semnale pentru a fi de așteptat în prima și a doua grupuri. Numărul de semnale primul grup este cifra zecilor, iar numărul de semnale de-al doilea grup este cifra unităților. (0) Zero este semnalat printr-un singur extins semnal de sonerie. De exemplu, 2 semnale în primul grup și 3 semnale în cel de-al doilea grup, înseamnă că este 23 înregistrat telecomenzi, bip Lung în primul grup, și 6 mai scurt beep-uri în cel de-al doilea grup reprezintă înregistrat 6 telecomenzi.

2. Configurarea receptorului

Programare receptor se face în șase pași, folosind butonul și buzzer semnal . Atunci când apăsați butonul de pe receptor, buzzer semnale odată sunet. În timp ce țineți apăsat butonul, după patru secunde, buzzer semnale de două ori , după încă patru secunde, buzzer semnale de trei ori , după încă patru secunde, buzzer semnale de patru ori , după încă patru secunde indică de 5 ori și în cele din urmă, după patru secunde buzzer semnale de 6 ori .

* Eliberarea butonului după un singur semnal, permite stocarea push-butoanele de la distanță.(A se vedea secțiunea 2.1)

* Eliberarea butonului după o dublă buzzer semnal va permite ștergerea de la distanță de control de la receptorul de memorie.(A se vedea secțiunea 2.2)

* Eliberarea butonului după un triplu semnal de sonerie pentru a seta modul pentru releu-a se Vedea secțiunea 2.3.

* Eliberarea butonului după un cvadruplă semnal de sonerie pentru a seta soneria de semnalizare.(A se vedea secțiunea 2.4)

* Eliberarea butonului după cinci buzzer semnale, pot fi selectate: -Este clonarea de control de la distanță este posibil

-Este telecomenzi funcționa doar un singur cod de brand, de exemplu. numai Nice Flor

-Este opera toate de control de la distanță (cod deschis). (A se vedea secțiunea 2.5)

* Eliberarea butonului după șase buzzer semnale, receptorul poate fi resetat la setările din fabrică și șterge toate memorie de telecomenzi memorate.(A se vedea secțiunea 2.6)

2.1 Înregistrarea de control de la distanță

Apăsați și țineți apăsat butonul de pe receptor, până când veți auzi un singur semnal de sonerie, imediat eliberați butonul. Din acest moment, timp de 10 secunde receptorul este în așteptare pentru apăsarea și eliberarea butoanelor de pe telecomandă. De înregistrare eficient butonul de pe receptor, este confirmat printr-un semnal de sonerie. Un singur buzzer semnal de control de la distanță cu orice brand code (cod deschis) sau dual buzzer semnal de control de la distanță cu dedicat brand cod de exemplu. (Nice Flor)

De înregistrare eficient de control de la distanță receptor este extins de 10 secunde timp de așteptare receptorului pentru un semnal de la un alt control de la distanță. Încetarea automată de înregistrare de la distanță receptor nevoie de 10 secunde după ultima înregistrare de la distanță și este indicat șase-ton melodie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 4cm (3.94in x 3.15in x 1.57in)
Utilizarea De iluminat,Automate de perdele,Electric Usa,Universal
outlooking la fel ca imaginea prezinta
Rulare Cod 301 300 201 200 și așa mai departe
Cod de învățare tot codul ca 1527 527 2240
Comunicare Wireless RF
Tensiune de lucru 12V/24V
Nume De Brand SARIK
Pachet Da
decodor ic cod de învățare/cod fix/rulant cod
Numărul De Model SRK097
Frecvența 433,92 mhz/433mhz
Canal 1
Cod Fix 2262 2260 5326 și așa mai departe

Produse similare