Cablu de Management Mâneci Cablul de Organizator pentru TELEVIZOR, Calculator și Electronice Fire, Alb și Negru Reversibile (10ft)

86.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


UTILIZARE MULTIPLĂ: Ugreen de management de cablu manșon este o soluție simplă și convenabilă pentru gestionarea cablurilor de alimentare, USB, cabluri, încărcătoare de telefon mobil, cabluri audio, căști și orice alte fire spatele TV/calculator/home cinema/vorbitor, face toate cablurile împachetate și ascunse într-un manșon de vedere și păstrarea viață și de spațiu de lucru curat și ordonat, fără cabluri încurcate.

FLEXIBIL ȘI DURABIL: Realizate la o calitate premium forma-montaj material EVA, extrem de flexibil și durabil, acest organizator de cablu se ridică la o multime de uzură, fără a fi deteriorat și protejează cablurile de la picior trafic si guma de animale de companie.

AUTO COMENZI PERSONALIZATE: 119 cm lungime, acestea cablu mâneci și capacele pot fi ușor de tăiat cu foarfeca pentru a obține lungimea perfectă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. 4.5 inch wide, 1.2 cm în diametru, atunci când a încheiat, care vă permite de a pune la 6-10 cabluri într-un manșon. Ce e mai mult, puteți asocia i de a dubla capacitatea, care este perfect pentru mai multe și mai mari de cabluri. De asemenea, puteți tăia găuri în cazul în care este necesar pentru cablu de ieșire și de intrare.

UN MANȘON DUBLU CULORI: reversibile culorile negru și alb, negru suprafata nu va obține rapid murdar și suprafață albă arată curat și se potrivesc perfect cu decorul.

GARANȚIE pe VIAȚĂ: Ugreen cablu wire management maneca este susținută cu garanție pe viață și suport servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 15cm x 6cm (19.69in x 5.91in x 2.36in)
Numărul De Model ss-2
Material EVA
Tip t Mâneci Cablul de Organizator

Produse similare