Piele sintetica DIY Folie Capac Volan/Artificiale piele de crocodil de direcție Prindere Guler de protecție interior Auto

29.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere produs O SHI MAȘINĂ de 38 cm (15 inch) Universal DIY Auto Volan Capac Diy cusatura de pe volan din piele acoperi, bucurați-vă de împletit progresul într-o jumătate de oră, negru, fir și ac Artificiale model piele de crocodil de suprafață crește coeficientul de frecare, cu mână bună senzație, o aderență îmbunătățită siguranța de conducere, o mai bună experiență de conducere Purta un capac pentru a proteja roata de la zero, uzate, deteriorare, prima alegere pentru a înlocui pe cea originală. Flexibil, luminoase de culoare, puternic și rezistent la uzură proprietăți materiale, brand de moda spiritul conotație, special conceput pentru cei care urmăresc de viață de înaltă calitate. O SHI MAȘINĂ Automată Capac Volan manopera rafinat, la modă, de asigurare a calității, non-rezistent la alunecare; 1 x 38 cm / 15" de Mașină din Piele Capac Volan 1x Ac 1x Fir de Produs diametru (diametru exterior) este: 38cm. Acest produs este potrivit pentru aproape 99% din modelele de autoturisme. Inclusiv pentru Benz, BMW, pentru Audi, Ford, Volkswagen, Chevrolet, Hyundai, Toyota, Honda, pentru Kia, pentru Skoda, pentru Porsche, Volvo, pentru Buick, pentru Mazda, pentru Peugeot, pentru Lexus și pentru Citroen, etc. Volan 36 cm masina:Civic,Kia K2,Hyudnai IX35,etc. Volan 40 cm masina:Santana, Buick GL8,Coroana,Pajero,etc. Datele de mai sus este numai pentru referință, vă rugăm să ia dimensiunea reală. Prea mici? Nu-l pui? Nu! Nu! Nu! Aveți nevoie pentru a trage cu forța! Este suficient de puternic. Vă rugăm să nu vă faceți griji. Acesta nu va fi rupt. Aceasta va dura aproximativ 50 de minute să-l coase bine. Te rog să o faci de unul singur cu răbdare. Când vedeți terminat munca depusă de tine, eu sunt sigur că vă veți bucura foarte mult sentimentul de implinire. De asemenea, puteți împărtăși realizările tale cu alții prin încărcarea imaginii de cusut capac volan. Pentru cusut metodă vă rugăm să consultați video:

PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil. Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

De Avion: 15-20 de zile în ASIA, Europa, America de Nord

Prin DHL, UPS, FedEx: 3-5 zile lucrătoare pentru cele mai multe dintre țări

NOTIFICARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați. Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o plăcută experiență de cumpărare în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ. Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.19kg (0.42lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 12cm x 2cm (9.84in x 4.72in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Stil greu
Înălțime Element 0.15cm
Nume De Brand O MASINA SHI
Caracteristici Speciale Ornament interior masina
Proces Special Tăiere 3D
Model Tip piele de crocodil
Tip De Material Artificiale piele de crocodil
Masina de spalat model Spălarea
Lățime Produs 10.36cm
Articol Greutate 0.19kg
Element De Lungime 103.8cm
Efect Proteja volan
Aplicabile model Cele mai multe mașini(Potrivit pentru 99% din masina)
Metoda De Instalare DIY
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Tip De Element Roți De Direcție & Volan Hub-Uri
Numele Noul capac volan
Numele Modelului EYPB521
Se Aplică Sezon patru anotimpuri general
Caracteristică Durabil în uz
Articol Diametru 38cm

Produse similare