2017 Nouă Epocă Ochelari De Vedere Barbati Moda Ochelari Rame Brand De Ochelari Pentru Femei Armacao Oculos De Grau Femininos Masculino

133.19lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă:cadru numai cu simplu obiectiv, fără nici o rețetă de grade,

dacă doriți să personalizat prescrierea de lentile, trebuie să-l plătească suplimentar ,

puteți verifica-l aici:

Datorită diferite măsură fel, nu sunt de 1-3 mm de eroare Nisip Negru

Violet

Negru Strălucitor

Maro

Roșu Negru

Când plasați o comandă, vă rugăm să furnizați corect adresa de informatii cu atenție. Acest lucru va ajuta să vă conectați coletul fara probleme.

Credit garanta că toate imaginile într-un fel de fotografiere, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra. Ca lumină de fotografiere, cu unghi și display color, fizică și fotografii poate așa mă diferențe! Fel prevala.

FAQ 1:Cum de a plasa o comanda? Folosind cosul de cumparaturi pentru a plasa o comanda. 2:Cum de a plăti pentru o comanda? Acceptam Alipay,Visa,Card de Credit,West Union,...Transfer Bancar etc.

Vom trimite articole în termen de aproximativ 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Costul de transport nu include taxe de import, iar cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Satisfactia dumneavoastra este ceea ce ne străduim pentru! Vom face noastre cele mai bune pentru a atinge acest obiectiv!! Comentariile tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru. Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție: Orice problemă, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra. rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra. Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 7cm x 6cm (6.69in x 2.76in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand JIE.B
Accesorii Ochelari Rame
Model Tip Mozaic
Tip De Element Accesorii Ochelari
Gen Unisex
Material Cadru Titan Plastic
Numărul De Model 998968

Produse similare