PUTERE de ORIENTARE 90cm Rola de Spuma EPP Negru Yoga cu Role de Masaj cu Role Pentru Tesutul Muscular de Fitness, Yoga, Pilates trimis Doar Rusia

112.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Clic pe imagine pentru a vedea alte dimensiuni.

PUTERE de ORIENTARE 90cm Rola de Spuma EPP Negru Yoga cu Role de Masaj cu Role Fedex transport Gratuit Pentru Tesutul Muscular de Fitness, Yoga, Pilates Conceput pentru a efectua într-exigente de medicină sportivă, kinetoterapie și de înaltă utilizarea Pilates și sesiuni de yoga. Ameliorarea strans sau răniți muschii, efectuați active de presă terapia pe punctele de declanșare și noduri, auto-masaj soft țesuturi și rostogoli durere. Profesioniști folosesc densitate mare role cu rola musculare greu de adeziuni în cele mai grele inferioare, inclusiv iliotibial band (O trupa), piriformis, hamstrings sau quad-uri.

Lungimi: 90c m Rola Diametru: 15c m Material: PPE material de Culoare:Negru, Excelent pentru o varietate de formare și de reabilitare exercis Avantaj: Durabil, de Înaltă Densitate, Spumă Turnată

Pachetul Include: 1 * Rola De Spuma

Toate comenzile vor fi livrate cât mai curând posibil,de obicei, 2-5 zile după plată. Transport gratuit prin China post air mail durează aproximativ o lună,și, uneori, poate întârziată de control Personalizat sau vreme rea.Deci, dacă nu puteți aștepta mult timp,pls vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care doriți. Draga Brazail Clienții ,pls vă rugăm să rețineți: din cauza mai stricte de control personalizat în țara ta,pls spune-ne CPF NR. În notă de plată. Draga Rusia Clienții , pls vă rugăm să rețineți: din cauza mai stricte normele Rusia,pls fel folosiți-vă de 3 cuvinte numele complet,sau coletul va fi returnat expeditorului. E-Pachete pentru statele UNITE ale americii durează 10-15 zile lucratoare,uneori poate întârzieri de Personalizat.

Express, cum ar fi DHL,FEDEX,UPS,TNT durează aproximativ 5-12 zile lucrătoare,dar din cauza diferenței de vămuire timp, în diferite țări,timp de transport maritim nu poate fi garantat.

EMS este foarte lent în acest an,uneori, durează o lună din cauza stricte de control personalizat.Deci pls amabilitate evita EMS dacă există o mai bună de transport maritim.

Acest lucru este în conformitate cu Vilatudor.ro PREMIER Gratuit de Returnare Politica.

Observație: Dacă doriți pentru a returna sau schimba produsele primite, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Feedback-uri pozitive () sunt foarte importante pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.va vom raspunde cat mai repede posibil și de a face cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a da un soluția mulțumit.SPERĂM CĂ VEȚI AVEA O EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI FERICIT!!

Putere Îndrumare specializată în producerea și vânzarea de produse de Fitness în China. Dacă ai nevoie de prețul en-gros, va rugam sa rugam sa ne contactati prin mesaj sau e-mailuri. Noi va oferim cel mai bun pret pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 90cm x 30cm x 30cm (35.43in x 11.81in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Addvantage Construcții durabile respinge umezeala
Articol Rola De Spuma
culoare Negru
Aspectul Micro-texturate pentru o prindere fermă
note 4 lungimi pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră (Am aslo au 30/45/60cm)
Nume De Brand PUTERE DE ORIENTARE
Persoana potrivita Greutate<400kg
Material PPE
Dimensiune 90*15 cm

Produse similare