23.6" Artificiale Lungi De Viță De Vie Fals Caprifoi Rattan Frunze Verzi De Perete Pentru Decoratiuni Ieftine Plante Artificiale Fierbinte De Vânzare

21.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fals de Flori de Viță de vie Verde Nunta de Perete Flori de Matase pentru Decorațiuni Plante Artificiale Rattan Flori Artificiale Ieftine de Vânzare Fierbinte Stare : Nou Material : Flori de Matase Culoare : Ca imagine Lungime: 60cm/23.6" Caracteristică : Real-touch artificiale de viță de vie, bine realizate din materiale ecologice și vibrant de culoare, pare real. Tulpinile sunt construite din sârmă de fier în interior, în scopul de a sprijini, flexibil și reglabil. Frumos pentru orice decor acasă, la birou sau la ocazii speciale nunti, dusuri, de partid și mai mult. DIY casa ta cu flori decorative, piuare de mai multă fericire și dragoste Pachet : 1 buc Viță-de-vie (Nu inclusiv Vaze și alte accesorii), Vânzare : Picătură de Transport maritim și de comerț en Gros Notă : 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual. 2.Element de culoare pot fi ușor diferite din cauza soarelui și monitor. 3.Ocazional, flori sau frunze poate ușor deformat prin compresiune sau picătură în tranzit, vă rugăm să încredere regla și introduceți-l la sucursala. 4.Flori ramuri pot fi indoite pentru flori tulpini sunt prea lungi în pachet limitat. cand voi primi produsul, puteți fi siguri de îndreptare.

Luvhua Magazin se angajează să ofere fiecărui client cele mai bune servicii. dacă aveți orice întrebări ,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Buchet Lungime 60cm/23.6"
Flori Decorative pentru decor petrecere
Ocazie Nunta
culoare Verde
Flori false pentru Decor acasă
Nume De Brand Luvhua
Pachet 1 buc Plante Artificiale(Vaza)
Flori artificiale pentru decor de nunta
Material Polietilenă rattan
Flori De Stil Flori String
Curățare Utilizați uscator de par cu vânt rece pentru a îndepărta praful
Stil Flori
Clasificarea Flori Artificiale
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori, Flori De Viță De Vie/Rattan
Numărul De Model FL174

Produse similare