Led Lumină Solară În Aer Liber, Solar Putere Lumina Reflectoarelor Grădină Cu Gazon, Cu Lampa De Peisaj Lumini La Fața Locului Lumina Pridvor

59.02lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini:

putere:1.5 W

rezistent la apa:IP65

tensiune: 5.5 V

viață:10000H

lumina tip: LED

soare time:8-20h

baterie:3.7 V 2200MAH

Sursă de lumină: 4buc*0.5 W

timp de lucru:6-9h

timp de încărcare:4-6h

material principal: ABS + acril

crusta culoare: negru

Descriere:

Acest modernizate impermeabil energiei solare alimentat led lumina reflectoarelor se aprinde automat la intuneric si se stinge la lumina zilei atunci când ai pornit, care este perfect pentru terase, terase, alei, trepte, alei de gradina, etc.

Caracteristici:

1.Actualizat Solar În Aer Liber Lumina Reflectoarelor.

Acest intemperii solar led lumina reflectoarelor este proiectat pentru iluminat în aer liber spațiu pentru un plus de securitate sau ca un accent de lumină pentru a ilumina copaci, tufișuri sau casa ta. Atunci când porniți comutatorul de pe și a pus panoul de sub soare direct, acesta va lumina în amurg în mod automat și încarcă în timpul zilei.

2.Super Luminozitate.

Cu 4buc 0.5 w led margele, este mult mai puternic și mai luminos decât cel standard solar lumina reflectoarelor, oferindu-lumenul ieșire 200LM(Versiunea Veche:80LM) în modul de intensitate mare(fiecare led este 50LM). Cu un singur buton, puteți alege mai mică sau mai mare intensitate a luminii. Este perfect pentru iluminarea drumurile de acces, alei, trotuare, și alte zone de gazon, gradina, etc.

3.IP65 rezistent la apa.

Adoptat solid din plastic dur, solar, piscină led lumina reflectoarelor este rezistent la apă și adecvat pentru utilizarea în aer liber, care poate rezista la intemperii. Eficiența de lumină de conversie a energiei este îmbunătățit foarte mult ca urmare a creșterii de la panoul de dimensiuni și intensitate.

4.Reglabil Lumină și Panou Solar.

Acest peisaj solar light vă permite să reglați unghiul de lumina(90 de grade), pentru a obține perfect de iluminare și reglați panou solar(180) să-l plaseze în bine luminat locație.

5.Ușor De Instalare.

Fie stick-l în pământ sau de a monta pe perete prin intermediul incluse șuruburi. Built-in 18650 baterie reîncărcabilă litiu(2200mAh/Versiunea Veche:1200mAh), acesta susține 6-9 ore timp de lucru după încărcat complet.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
Emițătoare De Culoare Alb Rece
Nivelul De Protecție IP65
Garanție 2 ani
Este estompat No
Sursa De Alimentare Solar
certificare CCC,CE,RoHS
Tensiune 6V
Stil Modern
Corpul Material ABS
Nume De Brand Jiawen
Celule Solare De Tip NI-MH
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Produse similare