XizeHOM 40*40cm/8pcs Mare microfibră pânză de curățare pentru ecrane,tv curățare 2018 N

65.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1. Set de 8, mare microfibră de curățare pânză, culoare:gri(4buc).negru(4buc)

2. Dimensiune:40*40cm (15.75 * 15.75) inch

Grosime 220 g / mp (30% mai gros decât alte similare cârpe), calitate de top (optic clasa), strâns țesute, periat, compus din 80% Poliester si 20% Poliamida pentru consolidarea moliciune.

Nume De Brand: De XizeHOM

Dimensiune: 40*40cm (15.75 * 15.75) inch

Dimensiune ambalare: : 12*17cm

greutate:280g( Set de 8)

Edge: Dinți De Fierăstrău

Ambalaj: ambalaj individual

Grupa De Vârstă: : Adulți

Va putem oferi personalizare servicii personalizate, inclusiv diverse culori și dimensiuni, de asemenea, putem adăuga logo-ul dvs., dacă aveți nevoie. Am fost concentrându-se pe fibre ultrafine zona pentru mai mult de 10 ani, vă rugăm să nu vă faceți griji despre orice detalii lucruri, doar simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice cerințe.

Sterge de ulei și murdărie, cu doar un bețivan

Deosebit de eficient atunci când este utilizat uscat pentru a elimina rapid și ușor cu ulei și amprentele digitale, cu doar o lovitură. Șterge jucării pentru copii, patuturi pentru copii, din oțel inoxidabil, contoare și alte zone doriți să le păstrați gratuit chimice. Poate fi de asemenea utilizat cu sau fără soluții de curățare.

100% Sigur pe toate Suprafețele

Ideal pentru curățarea ochelarilor, laptop-uri, tablete de toate mărcile, telefoane inteligente, precum și orice alte LCD sau ecran tactil. De asemenea, perfect în condiții de siguranță și eficient pe DSLR, lentile, binocluri, telescoape, și alte delicate optica.

Reutilizabile și de lungă durată

Mașină sau de mână lavabil (nici detergent, nici o masina nu se usuce). Nu mai prosop de hârtie și țesuturi a deșeurilor! Economisi bani și de a ajuta la protejarea mediului.

- Ultra-moale si extrem de fin material din microfibra absoarbe și ridică ușor departe de amprente, pete de ulei, praf și murdărie.

- 100% în condiții de Siguranță pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete delicate ca ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de aparat de fotografiat, binocluri, telescoape, laptopuri, tablete, monitoare de calculator, Televizoare, și bijuterii.

- Special concepute văzut dinte model de punte cu marginile previne uzura.

- Include: gri material poate fi folosit pentru a seta camere balansul de alb.

- Convenabil de dimensiuni pentru a se potrivi în buzunar, geanta foto, ochelari caz.

- Poate fi o mașină sau de mână spală în apă caldă cu astfel de materiale. Nu folosi orice tip de detergent, balsam de rufe sau inalbitor.

*************************************************************************************************************************************************************

CINE SUNTEM

Ne sunt în continuă exercitarea de excelenta ștergătoarelor de efecte și experiența clientului. Produsele noastre de calitate diferă de alte obișnuite sau de nivel scăzut ștergeți cârpă în piață. Nostru ștergătoarele cu diferite dimensiuni se pot întâlni de zi cu zi de curățare cerințe pentru fiecare tip de lentilă, lentilă aparat de fotografiat, ecran de laptop, TV LCD, bijuterii, IPAD,instrumente muzicale, ceasuri de mână și așa mai departe. Ne pasă mai mult despre lucrurile în prevenirea ștergerea. Dacă sunteți un utilizator obișnuit de extrafin fibra de produse, veți experimenta imediat diferențele de la primirea produselor noastre.

Fabrica noastra partenerii se concentreze pe extrafin fibra de teren pentru mai mult de zece ani, și de export pentru mai mult de 100 de țări și zone, precum și servind la branduri de lux producatori din lume. Detinem o auto-construit de 8.000 de metri pătrați, 200 de angajați. Compania noastra are un set de linii complete de productie-țesut, vopsire, sablare, ștampilarea, imprimarea, cusut, control, ambalare, etc. Vom adopta ERP, OA, sistem CRM pentru a controla procesul de producție și de a comunica. Vom obține un sistem de management de perfectă de la ERNST&YOUNG, care este top 500 din lume, și a obținut I S O 9 0 0 1 certificare, producția noastră poate trece REACH și ROSH testare. *******************************************************************************XizeHOM Echipa

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 13cm x 17cm x 2cm (5.12in x 6.69in x 0.79in)
Caracteristică Eco-Friendly
Materiale
Caietul de sarcini 8 pcs
Utilizare
Producție Bureților
Numărul De Model CLN 008
Dimensiune ambalare
nume; Mare microfibră Pânză de Curățare mult
Articol Greutate 280g
Grupa De Vârstă
Nume De Brand XizeHOM
culoare
Material Microfibra

Produse similare