SUNYIK 1Lot (5Pc) Lumină Naturală, Masă Felii de Agat Vopsit Fucsia,Neregulate Vindecare de Cristal Colecția de Decorațiuni interioare 1-2"

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip: Neregulate Agat de Lumină Masă Felii de Cristal Geode Pietre Decor Acasă de Luare de Bijuterii Detalii Dimensiuni(Aprox): Grosime:5 mm;Diametru de 30-50 mm Cantitate: 5 buc Greutate(Aprox): 13-25 Gram/Buc Material: Agat Felii Stare: Nou Ps: Cristal de Cuarț este natural, deci, forma,dimensiunea,culorile vor trimite aleator gratuit de la în funcție de stocurile disponibile. Cristalul de Cuarț au fost artifically culoare îmbunătățită(vopsite). ATENȚIE

Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.

Contactati-Ne

Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 12cm x 5cm (5.51in x 4.72in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Cantitatea 5 Pc
Caracteristicile Produsului Naturale,Neregulate,Lustruit,Vopsit
Numărul De Model V
Detalii Dimensiuni(Aprox) Grosime
Starea Noi
Greutate(Aprox) 13-25 Gram/Pc
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Material Cristal

Produse similare