Fetita Haine de Toamna Copil Nou-născut Haine de Fata Seturi 3pcs Costume(Top+ Pantaloni+Bentita) pentru Fete Costume Copilul Purta Haine

27.70lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3pcs costume(Top+ Pantaloni+Bentita) Baby girl haine de Toamna Copil Nou-născut Fată Seturi de Haine pentru fete de costume copilul purta haine Material: Amestec de Bumbac Principal Clour : Ca poza Pachetul include: 1x Topuri(Romper),1x Pantaloni & 1x Bandă de susținere

Dimensiuni disponibile 60-70-80-90-100 Care se potrivesc pentru 3M-6M-12M-18M-24M e Copii & Copii

Szie Topuri Lungime/cm Bust*2/cm Pantaloni Lungime/cm Pentru Inaltime/cm 6M 33 24 40 70 12M 35 25 42 80 18M 37 27 45 90 24M 39 28 47 100

NOTĂ:

1. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită măsurare manual.

2. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea. Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

Nu ezitați să ne contactați dacă sunteți interesat de produsele noastre .

Lăsați mesajele dumneavoastră sau adresați-vă direct în Alibaba TradeManager .

ne va primi înapoi în curând .vă mulțumesc foarte mult !

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . Pozitive (5 stele) este foarte important pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a ne lăsa feedback-ul. Dacă nu ești mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca negativ (1-3 stele) feedback-ul sau de a face rating detaliată. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Vom accepta AliPay West Union, Moneybooker si TT . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Vom livra produsele în întreaga lume, cu excepția APO/FPO, în principal prin CHINA POST AIR MAIL (cu TRACKING Nr.), și, de asemenea, prin ePacket/EMS/DHL/TNT. După ce a primit plata, produsele vor fi, de obicei, expediate în termen de 1-5 zile lucrătoare. Mărfurile pot ajunge, de obicei, cele mai multe dintre țările în jurul valorii de 10-35 de zile. Dar aceasta depinde în mare măsură de capacitate de manipulare de la oficiul poștal local / compania expres, și/sau locale de control vamal.

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale; vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară; cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.

Angrosiștii sunt întotdeauna binevenite. Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu toti distribuitorii din lume. Reduceri speciale vor fi disponibile în funcție de cantitatea, modul de transport, plata, etc. O scadere expeditorul va fi văzut ca partenerul nostru și întotdeauna cele mai bune preturi pentru toate elementele. Ne poate ajuta să livreze mărfurile la oriunde, fără nici o factura/chitanta sau materiale publicitare .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 2cm (11.81in x 7.87in x 0.79in)
Tip De Unitate Set
Stil Moda
Copilul NE-a Dimensiune 3M, 6M, 12M, 18M, 24M
baieti haine Costume Pentru Băieți
Tesatura Tip Postav
Tip De Închidere Pulover
Material Bumbac
Fetita pânză seturi copilul purta haine
Guler O-Gât
Lungime maneca(cm) Plin
Numărul De Model SET0088
copil haine de fata copil nou-născut seturi de îmbrăcăminte
Gen Unisex
Tip De Element Seturi
Model Tip Animale
Nume De Brand afairytale
Numele Departamentului Copilul
Compoziția Materialului Bumbac
Fete De Îmbrăcăminte Îmbrăcăminte Pentru Băieți
Îmbrăcăminte De Tip Haina
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Costum de copil Haine pentru Baieti
Maneca Stil Regulat

Produse similare