(100buc/lot) en-Gros cu Laser Apă Hârtie de Transfer Pentru Ceramica de Culoare Clar Ieftine Hârtie format A4 Tobogan de Apă Decal Hârtie Folosi Spray

205.01lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


(100buc/lot) de Dimensiune A4 Laser Tobogan de Apă Decal Hârtie de Transfer Transparent de Culoare de Imprimare de Hârtie Decal Waterslide Hârtie Gratuit

Nume: Tobogan De Apă Decal Hârtie De Transfer

Culoare: Clar/Transparent Culoare

Dimensiune: A4 210*297 mm ( 8,3*11.7 inch)

Pachet: 100 De Coli

Greutate și grosime: Aproximativ 173 g pe metru pătrat; Film : 0,012 mm; grosime Totală: 0.208 mm

Imprimanta model: Colorate și alb/negru Imprimanta laser

Potrivit pentru : Toner

Caracteristici produs: Forță Adeziv Puternic, Solid ,Puternic, Rezistență la Racla

Aplicație:

Ele sunt utilizate pe scară largă pentru organice, lemn, marmura, plastic, bambus, metal, jad, sticlă, scoici, cristale, flori, ceramica, cana, farfurie, lumânare etc.

Material de imprimare :

Sticlă, Organice bord, cauciuc, flori, metal, lemn, bambus, marmura, ceramica,cristal, metal, și așa mai departe

Instrucțiuni pentru laser apă hârtie de transfer :

1. Luciu de suprafață este suprafața de imprimare, a terminat imprimarea fără uscare.

2. După imprimare, imaginea de suprafață ar trebui să fie pulverizate automată transparent vopsea direct cu 190 de ulei ușor pe care le puteți cumpăra de pe piață.

Notă:

Eco spray pictura: de sus în jos, de la stânga la dreapta pulverizare continuă;

3. După pulverizat ulei ușor, folosit uscător de păr sau uscat în mod natural, după lumina de ulei destul de uscat, cu foarfeci sau o mașină de tăiere sau plotter de tăiere pentru a tăia forma cu specificațiile necesare.

4. Pune hârtie de transfer în apă pentru aproximativ 30-60 de secunde, și după o altă parte din modelul de film și hârtie de jos automate de detașare, de alunecare model film cu mâna ușor, expus în jurul valorii de 0,5 cm, temperatura apei este cel mai bine controlată la 25 de grade, asigurați-vă că pentru a păstra recipientul de apă de curățare.

5. Pentru a șterge transferul obiect suprafața curat, să acorde o atenție: nu ulei de poluare, praf, moloz, alcool de curățare pot fi utilizate atunci când este necesar, în cazul în care pre spray un strat de 190 de ulei de lumină sau 40 de culorile alb poate îmbunătăți în mod eficient de adeziune.

6. Cele de mai sus expune aproximativ 0,5 cm model film stick direct, țineți-l, cu cealaltă mână pentru a deschide partea de jos ușor hârtia. Să acorde o atenție atunci când trăgând putere; prevenirea ridurilor sau ruperea membranelor.

7. Cu o cârpă moale pentru a curăța o suprafață plană, uscată și netedă ușor, utilizați un cauciuc benzi sau card de răzuire apă, nu poate fi blister, rid, film model pentru a ține aproape de suprafața de articole, marginea parte pentru a netezi nu înclinați.

8. După transfer, cu temperatură scăzută, grill timp de 15 minute sau uscare naturală, și apoi, în funcție de cererea de spray cu vopsea de protecție, cum ar fi corespunzătoare 190 de ulei de lumină.

9. Potrivit transfer de bunuri de temperatură, de încălzire și de uscare pentru 30 de minute sau la temperatura camerei timp de 3 zile, puteți obține 2 rezistent la zgârieturi produse de calitate.

10. Înainte de producția de masă, vă rog, pre de verificare, pentru a testa aplicabilitatea produsului, orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să se consulte.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 29cm x 5cm (8.27in x 11.42in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Imprimantă Disponibilă Toate Tipurile de Imprimante Laser
Tip Pictura Hârtie
Pictura Tip De Hârtie apa de hârtie
Utilizarea Spray Ieftin hârtie a4
Numărul De Model SET-100
Cerere Pentru Lemn, Marmura, Plastic, Metal,Unghii,Ceramică,Sticlă
Culoarea Decal Film transparent / clear
Nume De Brand YUANTENG
Laser water decal hârtie Tobogan De Apă Decal Hârtie

Produse similare