KEFU X540SA Pentru ASUS X540SA Laptop placa de baza X540SA placa de baza REV2.1 procesor dual-core ping testat

521.61lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Draga mea, putem să vă asigur că toate placa de baza 100% de testare înainte de livrare, dacă ai nevoie de ceva, spune-ne adresa dvs. de email dupa plata, ne va oferi test video și fotografii la e-mail. În cazul în care cumpărătorul returnează marfa, retur vor fi suportate de către cumpărător. !!!Notă: produsele electronice nevoie de tehnologie profesională, dacă nu ești un profesionist de reparații de calculator, vă rugăm să cumpere cu atentie, daca placa de baza pentru acest motiv, pentru a arde, nu oferim servicii de garanție, sper că puteți înțelege ~ mua

Stimate cumpărător:bine ati venit magazinul meu de cumparaturi (*^__^*)

Înainte de ritm comanda,trebuie să vă asigurați că Ayou nevoie de placa de baza model,dacă este cumpărătorii motiv duce la livrare nu este corectă,nu vom da de compensare.

pentru ASUS X540SA Laptop placa de baza X540SA placa de baza REV2.1 cpu integrat la bord freeshipping 100% testat

Atenție vă rugăm să

1.Taxe de Import,impozite și taxe nu este inclus în ordine,acestea sunt responsabilitatea cumpărătorului ;

2.placa de baza transport fara baterie,dacă aveți nevoie de o baterie, vă rugăm să plasați o comandă contact cu noi.

3. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa cât de mult pentru valoarea sa declare,dacă cumpărătorul nu solicita, In scopul de a asigura cumpărătorului de a primi ordinul scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

4. Dacă produsele nu mai funcționează atunci când ați primit-o , ar putea fi multe motive.(vă rugăm să spuneți-ne în timp, prin e-mail cu dvs. testat imagini sau a unui mesaj on-line,chiar și video )Înainte de a instala, trebuie să asigurați-vă că celelalte piese de pe computer 100% de lucru, în caz contrar aceasta va provoca produsul meu nu funcționează. Uneori, se va deteriora, de asemenea, produsele mele. dacă nu este responsabilitatea noastră,noi nu Acceptam Retururi .

5.Produsele ușor de a deteriora în timpul transportului, astfel încât vă rugăm să deschideți și să verificați caseta și a produsului, atunci când obține bunurile, în cazul în care caseta este distrus de formă diferită, vă rugăm să luați o fotografie și dovezi pentru a deteriorat cutie, și apoi cere poștaș pentru a confirma situația. În acest fel, atunci când mi-ai dat dovezi, putem cere pentru compania de transport maritim pentru a compensa noi. Acest lucru este important și va proteja profitul nostru.

Despre noi

1.avem ingineri profesionale și echipa de testare,toate produsele sunt prin stricte de testare înainte de expediere, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare,garanție a produsului este de 60 de zile,în timpul perioadei de garanție,produsul nu funcționează, vă rugăm să ne contactați,avem ingineri profesioniști pentru a vă oferi un bun după-vânzare de servicii.

2.am tot placa de baza de la surse de prima mana,compania avea un număr mare de inventar,100% garanție de calitate,în cazul în care aveți nevoie pentru a comanda un număr mare de produse,prețul va fi mai ieftin

De plată și de transport maritim

Transfer bancar,viză,card de credit,T/T,etc

Transport

EMS,TNT,UPS,DHL... este de până la tine!

Contactati-ne

1.Dacă aveți îndoieli cu privire la produsele noastre sau aveți cerințe speciale,precum și de ajutor relevante după ajutor după cumpărare,vă rugăm să ne e-mail,vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore.(nu inclusiv sarbatori)

2.Cât mai mult posibil,vom rezolva probleme,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ,cu nerăbdare să lucrez cu tine pentru a stabili relații pe termen lung de cooperare.Au un timp frumos de cumpărături,bine ai venit din nou să!

Draga mea, putem să vă asigur că toate placa de baza 100% de testare înainte de livrare, dacă ai nevoie de ceva, spune-ne adresa dvs. de email dupa plata, ne va oferi test video și fotografii la e-mail. În cazul în care cumpărătorul returnează marfa, retur vor fi suportate de către cumpărător. !!!Notă: produsele electronice nevoie de tehnologie profesională, dacă nu ești un profesionist de reparații de calculator, vă rugăm să cumpere cu atentie, daca placa de baza pentru acest motiv, pentru a arde, nu oferim servicii de garanție, sper că puteți înțelege ~ mua Revenind politică: 1) garanție Completă împotriva oricărui defect de produs; 2) Restituirea este pentru produsul numai prețul; 3) Manipularea, poștale și taxele de transport nu sunt rambursabile. 4) produsul Defect trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de original, de data sosirii. 5) Rambursarea sau înlocuirea produsului se va aranja de la primirea produsului returnat 6) Cumpărătorul trebuie să returneze elementul la propria ei costa Dacă produsul aibă nici o problemă de necesitatea de a reveni sau de garanție,retur marfă vor fi suportate de către cumpărător,vă mulțumim! Dragii mei prieteni, un Element de specificul descriere nu este 100% corect, daca ai nevoie de detalii a produsului, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 36cm x 26cm x 5cm (14.17in x 10.24in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tipul PROCESORULUI Intel
Element Stare Aproape Nou
Numărul De Model X540SA
Nume De Brand KEFU
Porturi USB 3.0
Tipul De Memorie DDR3
Hard Disk Interfata SATA
Tip Soclu la bord cpu
Banca De Memorie 2 DIMM DDR3
Timp De Plumb 1-2working de zile de la plata
Ram Maximă Capacitate 4 GB
Pachet Da
Garanție 90 de zile
Factor De Formă ATX
Placă Grafică Tip Integrat
Cu CPU Da
Chipset-ul intel HM86
Cerere Laptop
Chipset-Ul Producătorului Intel

Produse similare