CACAZI 2017 UE/SUA/marea BRITANIE Plug Wireless, rezistent la apa Usa Digital de la Distanță a CONDUS AC220V Clopot Usa Cu Buton de Sonerie, Nici o Baterie

47.92lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dragi prieteni,bine ati venit salife magazin!!! Avem multe diferite fără Fir door bell model cu stil diferit.Și crede-u trebuie să fie de a găsi dumneavoastră preferat o.Toate produsele noastre ajung aba verificate înainte de expediere.vă rugăm să fiți siguri să-l cumpere.orice întrebare și îndoială vă rugăm să nu ezitați să știm.sperăm că u va avea un cumpărături fericit de a călători aici.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră atât de mult.

De ce NE Alegeti pe noi? Toate produsele noastre sunt fabrica de en-gros .Toate produsele vor fi complet verificat și bine ambalate înainte de a trimite. Trimitem comanda prin Vilatudor.ro Standardele de Transport maritim . și mult mai rapid și safter apoi alta Linie pe post. Tot profitul va fi protejați de Vilatudor.ro. Bun, după vânzări : dacă aveți orice problemă, doar să fie doar să fie ezitați să știm în orice moment. trebuie să încercați cele mai bune noastre de a răspunde la prima și a oferi o îndeplinite înto

CACAZI 2017 UE/SUA/marea BRITANIE Plug Wireless, rezistent la apa Usa Digital de la Distanță a CONDUS AC220V Clopot Usa Cu Buton de Sonerie, Nici o Baterie

Caracteristică:

1.Rezistent la apa:da(Buton transimtter)

2.UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in pentru a alege.

3.design simplu, elegant, chic stil;

4.ultra-low-power design, de economisire a energiei și utilizarea durabilă

5.distanta de control de la distanță, stabil semnal;

6.38 polifonice tonuri de apel pentru opțional; Specifiaction:

Numărul de Model:V018F

Culoare:Aur/Argintiu/Negru

Plug Tip:UE/SUA/marea BRITANIE

Ton de apel:38 buc

Gama de operare:200 de metri în spațiu deschis

Proiectarea circuitelor digitale,nu cross-talk

Volum:3 nivele

Transmițător putere sursa:12V23A baterii alcaline(bateria nu este inclus, deoarece de problemă de transport)

Transmițător dimensiuni:77*41*20mm

Receptor dimensiuni:102*63*28mm

IP 44 rezistent la apa de design lista de pachete: * Interior receptor * în aer liber transmițător * manual de utilizare engleză * Șurub * bandă Dublu-adezivă

Serviciul nostru Special Notă: trebuie să trimiteți elementul fara baterie din cauza de transport maritim noua regula.dacă nu sunteți convenabil de a obține, vă rugăm să luați 1usd taxa de Transport pentru a face până la bateria canal( Atentie: Amintiți-vă părăsească pentru masaj(nevoie de baterie) un ordin nevoie doar de o comanda, Chiar daca iei 2 buc ușă și trebuie doar să ia $1, de asemenea,----Baterie canal are un pic mai lent decât în mod normal transport.

Sugget Fierbinte Vanzari Auto Putere Usa Nu Este Nevoie De Baterii

$14.62 $13.64

4

Cand plasati o comanda,va Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata este confirmat.poate un mod de transport maritim nu este posibil pentru unele țări,vom alege cel mai bun mod de transport maritim pentru client.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în sepcial țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Ar putea fi taxa de atestare de către EMS, DHL și, vă Rugăm să confirmați înainte de a plasa comanda, sau puteți să contactați cu noi. Multumesc!!!

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cele mai bune în măsura în care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți cu elemente în 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

1. Acceptam retur pentru nesatisfăcătoare elemente.

2. Vă rugăm să ne e-mail pentru a raporta produsele cu defecte în termen de 20 de zile de la primire.

3. Produsele returnate trebuie să vină cu piese de schimb originale, accesorii.

4. Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu? Da, am livrat fiecare sau der cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. 2. Poți să declare valoare mai mica? Da, de obicei, vom declara uni prețul de $5-$10 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. 3. Eu sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? Bună, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc! 4. Nu are sonerie vocea după ce ai primit-o? Draga mea,dacă ai primit la ușă fără ușă vocea. vă rugăm să nu vă faceți griji fiirstly. Și ai nevoie doar de a Re-asocierea usa cu receptor, acesta va fi de lucru 1.Păstrați receptor de putere. 2.Apăsați pe receptor inel schimba butonul pentru 5--6S. ( lumini intermitente) 3.Apăsați pe usa, sting luminile .apoi a terminat de re-conectare.) Poate că soneria va are la această întrebare după o lungă perioadă de timp de transport maritim, vă rugăm să înțelegeți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Tonuri De Apel 38 Inele
Buton Wireless
Usa Tip Wireless
Transmițător Putere De 12V23A baterii alcaline(nu sunt incluse)
Rezistent la apa Da(Push butonul de usa)
Caracteristică LED Intermitent soneria Acasă
culoare Negru/ Argintiu/Auriu
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Plug-in UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in
Tip Sonerii
putere AC 110-240V
Nume De Brand CACAZI
gama de lucru 200M
DIY Consumabile Electrice
Numărul De Model V018F 1V1
Sursa De Alimentare AC,Baterie

Produse similare