S/5Xl de sex Masculin Wintter Blană Toamna Palton Lung Secțiunea Casual Bărbați Faux Blană Jachete Singur Pieptul Haine de Blana Casaco Pele Homem Cj68

297.90lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Dragi prieteni,bine ați venit la atelierul meu. Totuși,acesta este un nou magazin, vă rugăm să căutare pentru ceea ce vrei. Crede-ne,acest lucru este cel mai bun preț și cele mai bune produse.

Desi este un nou magazin, vom încerca noastre cele mai bune pentru livrare rapida . multumesc pentru surpport.

De Brand nou

de înaltă calitate

Notă: ca urmare a diferitelor monitoare afecta și lumina afectează culoarea reală a elementului poate fi un pic diferit ,stilul este același. dacă vă deranjează, vă rog, nu face o comanda.

acest sacou blana pot fi personalizate în funcție de nevoile tale personale.Dacă doriți să-l personaliza pentru tine,te rog spune-ne de mărimea voastră de informații,cum ar fi inaltime,greutate,bust,talie,umeri și mâneci. Dar personalizate sacou blana nu permitem să fie returnate.

detalii produs:

Notă:

1.Compara detaliu dimensiuni cu a ta, daca nu esti sigur cu privire la dimensiunea de masă, ne puteți spune dimensiunea reală,și ne va da o sugestie.vă rugăm să permiteți-1-6cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!

2.Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea reală tem pot varia ușor de la imaginile de mai sus, multumesc pentru intelegere!!

Livrare:

Putem livra în întreaga lume, cu excepția APO/FPO. Și putem face picătură de transport maritim fără orice informații în pachet.

În mod normal, ne va livra elementele în termen de 3~5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

În mod normal, în termen de 3~10 zile lucrătoare după ce am trimis, puteți urmări colete. Dacă nu puteți urmări, vă rugăm să contactați-ne în mod liber înainte de a pune un litigiu, multumesc.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, dacă doriți cu adevărat pentru a primi elementele de repede, vă rugăm să alegeți mai rapid alte moduri de transport, cum ar fi EMS sau DHL, mai degrabă decât China Post.

Timpul de livrare la toate transporturile internaționale nu poate fi estimat corect din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în anumite țări, dacă nu primiți elemente, atunci când data de livrare va fi de peste, vă rugăm să informați-mă să extindă data de livrare, mai degrabă decât a pune un litigiu, multumesc.

Plata:

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la bani, pentru că este încă protejat de Plata ESCROW înainte de a confirma comanda.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pune un litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Retur:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi, dar vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Tip De Închidere Singur Pieptul
Stil Moda
Îmbrăcăminte Lungime Mult
Tesatura Tip Postav
Numărul De Model 20150820
Lungime maneca(cm) Plin
Material Faux Blana
Materiale De Captuseala Spandex / Poliester
Decor Nici unul
Grosime Standard
Gen Bărbați
Guler Guler de Turn-down
Cu glugă No
Model Tip Solid
Parte Detașabilă Nici unul
Îmbrăcăminte De Tip Piele Și Piele De Căprioară
Tip Slim
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Nume De Brand JMprobe

Produse similare