TS-10 Sudura Flux Plumb CPU BGA Colofoniu Uns de prost gust Flux SMT Sudare Produs Crema de Flux de Lipire Reparații Materiale de Lipit

30.64lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.

Nume produs: Plumb pe bază de Colofoniu Ușor Active de prost gust Flux Model: TS-10 Capacitate: 10 CC Repere de Produse 1. ROM1 flux de clasificare 2. Larg proces fereastra 3. Excelente de umectare compatibilitate pe majoritatea bord finisaje 4. Low anularea 5. REACH conforme Aplicarea TS-10 este formulat pentru seringă, matrita de imprimare, și de a prelucra cererile pe tot PCB finisaje de suprafață. Acesta poate fi folosit pentru BGA sfera de atașament și de reballing. De asemenea, este proiectat pentru a lucra pe toate flip chip lovire și chip scară de ambalare site-uri. Curățare TS-10 este o bază de Colofoniu Ușor Activ flux de prost gust care ar trebui să fie curățate pentru multe SMT ansambluri. Pentru aplicații care necesită curățare, acesta poate fi curățat folosind disponibil comercial flux de reziduuri îndepărtarea astfel de INVENTEC Promoclean™ și Promosolv™ curățare biochimice. Toate imaginile sunt fotografii reale:

Notă despre livrare:

Timpul de expediere mulți țară normală este de 7 - 39 zile lucrătoare (Rusia 10 - 60 de zile lucrătoare, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.

Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.

Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.

NOTĂ:

ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Feedback: Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Vilatudor.ro la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 19cm x 12cm x 3cm (7.48in x 4.72in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
volumul 10CC
Numărul De Model TS-10
Dimensiunea Particulelor 1-10µm

Produse similare