ETHIN animale de Companie Curele de Mers pe jos în aer liber Portabil Mic câine de companie rucsac Caine sac de transport pentru caini de Călătorie sac pentru animale de companie de 4 Culori consumabile

47.76lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ETHIN Portabil Nou moda de petrecere a timpului liber câine Animal de casă Pisică Sling rucsac mic câine de companie sac de transport, animale de Companie geanta de Voiaj

T

Ty pe : câine transport

Material:Nylon

Model:Solid

Culoare:Roz Albastru Galben albastru Inchis

Caietul De Sarcini:Unisex

Caracteristică: de Mare capacitate

Duritate:Moale

Stil:Casual

Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde de cumpărător\\'s timp de vămuire sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos moduri, după cum urmează:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1). Cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2). Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu\\'t de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager: cn1000658066, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Sper bucurați-vă de cumpărături cu noi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Element Câinele Pisici Transport
Aplicabile Rasa De Câine Caine De Talie Mica
Sezon Toate Anotimpurile
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Câini
Model Solid
Material 100% Bumbac
Nume De Brand ETHIN
Dimensiune M
culoare roz albastru galben albastru inchis
Stil Petrecere a timpului liber
Fitable Greutate <15KG

Produse similare