Cloudray Guanyang Comutatorul de Alimentare 40V 10A 400W pentru 57 de Stepper Motor Driver CNC Gravare cu Laser Masina de debitat GY400W-40-O

141.30lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


Brand : GY ( YANG GUAN ) AC intrare : 160V-260V ieșire DC : 40V-10A Putere:400W

Taxe vamale: Toate produsele de transport maritim din China ar putea duce tarife. Vă rugăm să știu de bine despre țara ta e legile de import. Toate produsele Cloudray de vânzare default FOB termeni de tranzacționare, cumpărătorii vor avea responsabilitatea sa pe toate tipurile de impozite în țara lor. Dacă aveți cereri speciale despre declarație, vă rugăm să lăsați mesaje de la noi atunci când face o comanda. Transport locale din țară (Germania/SUA/Rusia) nu are nici tarifele de import necesare. Toate pachetele pentru Brazilia nevoie CPF numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Argentina nevoie de CUIT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele de Chile nevoie RUT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Rusia nevoie de Numele Complet ( prenume + Mid nume + Ultimul nume ).

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne.

2. Dacă există probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Vom face eforturile noastre de a vă ajuta să rezolve problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 10cm (5.91in x 7.87in x 3.94in)
Frecvența De Ieșire 160V-260V
Nume De Brand Cloudray
Putere De Ieșire 301 - 400W
Numărul De Model GY400W-40-O
Tip De Ieșire Triplă
Curent De Ieșire 10A

Produse similare