10buc T10 W5W cu Halogen 194/501 Alb Rece 5W Bec cu Halogen de Semnal Auto de Interior lumina Lămpii de styling auto sursă de lumină, lumina de parcare

22.65lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


10buc T10 W5W cu Halogen 194/501 Alb Rece 5W Bec cu Halogen de Semnal Auto de Interior lumina Lămpii de styling auto sursă de lumină, lumina de parcare

Caietul de sarcini: Da frumos luminos de culoare albă cu o hintof albastru HID Xenon Efect. Naturale albastru de sticlă, nu ieftin bluepainted. De lucru cu Partea de a Face Lumină înlocuitor Direct pentru standard W5W T10 168 194 501 12V 5W W2.1*9.6

Caracteristici:

O lampă cu halogen poate fi operat la o temperatură mai mare decât un standard umplut cu gaz de lampă de putere similare și de viață de operare, producătoare de lumină de o mai mare eficacitate luminoasă și temperatura de culoare.

100% de brand nou.

Folosit în aproape orice aplicație, inclusiv în multe automobile, barca de amenajare a teritoriului și lumini, și așa mai departe

Deoarece natura elementul oferite s-ar putea potrivi o mare varietate de funcții diferite, vă rugăm să asigurați-vă că acesta este aplicarea corectă tip de bec.

Imaginea produsului

Aplicație:

Soclu de lumină:

Compania Intro:

Nostru Nanjing Newsun Fotoelectric Co.,Ltd este un producător profesionale și exportator de auto lumini,cum ar fi led marker angel eyes pentru BMW,CCFL angel eyes,led lumina de lucru,lumina de ceață,auto de interior lumina și așa mai departe.

Compania noastra a înființat în 2005 și avem o experiență bogată în producerea auto lumini auto.Nostru auto lumini auto sunt vândute peste tot în lume, Asia, America, Europa și Africa.Noi oferim doar produse de înaltă calitate și preț rezonabil,pls fie asigurat la comanda.

Compania De Servicii:

1. Profesie:Avem departament R&D puternic cu 20 de iscusit ingineri și mai mult de 7 ani experiență în producerea de led de mare putere.

2. Fiabilitate: Toate te produsele au fost testate de către expertul nostru; garantie 12 luni, rata scăzută defect, gratuit maintaince.

3. Rapid de livrare: de Obicei, în termen de 3-7 zile lucrătoare, în funcție de cantități.

4. OEM disponibile: Mucegai si plastic de plante de fabricație și linie automata de producție.

Plata:

Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport:

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO. Elementele sunt expediate din China prin EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT și par avion (cu număr de urmărire) etc. Timpul de livrare depinde de firma de curierat ,pe destinații, obiceiurile locale și alți factori; sperăm că ajunge la timp, dar asta internaționale de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale, sper că puteți înțelege dacă există orice transport întârziere cauzată de motive de mai sus.

Garanție:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere! Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Contactați-ne:

Programul nostru: luni-Vineri 9:00-18:00, UTC/GMT +8 ore Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Putere 5W
Lumina Xenon Model t10
Tip De Element Lumini De Lectură
Utilizare Citește lumina,depozitare ușoare,licența de lumina,ușa luminii,storge cutie de lumină
Numele T10 bec halogen
100 Quattro An 1992,1991,1994,1993,1990
Sursa De Lumina cu halogen
Garanție 12 luni
opțiune de culoare Alb
Dimensiune 10mm*25mm
Model de masina A4
Lumeni 30Lm
Tip De Interfață T10 (W5W/194)
Tensiune de lucru 12v
Emițătoare De Culoare Alb
Numele Modelului NS-T10
Tensiune 12V
Articol Greutate 0.01
Audi Modelul 100 Quattro
Nume De Brand MNAT
Pentru Autovehicule Marca/Model Audi

Produse similare