Costuri Speciale De Amprente & Card Rfid Control Acces Control Acces Amprenta Sistemului Ut X6 Controler De Acces Amprente

83.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Amprente Biometric De Control Acces Amprenta Ușă Sistem De Control Acces Usa De Acces Controler X6

Scurtă descriere: X6, unul dintre cititor biometric de amprente inovatoare pentru aplicații de control acces. Oferă performanță de neegalat folosind un algoritm avansat pentru fiabilitate, precizie și viteză de potrivire excelentă. Se poate opera în mod independent cu interfata pentru terțe părți electrice de blocare, buton de ieșire și intrare. Tastatura operațiunea este ușor și convenabil, astfel ca, inscrierea utilizatorului, ștergerea utilizatorului și accesarea de control setările parametrilor etc. Caracteristici: Operatiunea de Admin parola pentru dispozitivul Standard de management al cu cititor de card de IDENTITATE, optional cititor de carduri Mifare Parola capacitate de până la 8 grupuri Suporta sonerie cu fir design Compact și ușor caietul de sarcini: Amprentă Capacitate: 500 De Template-uri de Carduri Capacitate: 500 Senzor:Senzor Optic de Interfață de Control Acces:3rd Party Blocare Electrică, Senzor de Usa, Buton de Ieșire, Alarma, Sonerie Dimensiune: 88*88*33.6 mm Temperatura de Operare: de La 0 °C - 45 °C

1, comanda Dumneavoastră va fi expediată pe 1-3 zile lucrătoare după plata integrală este șters atunci când limita stocului disponibil.

Notificările vor fi trimise după ce comanda este expediată, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email sau Vilatudor.ro pentru înregistrările de data de expediere.

2, Toate coletele vor fi expediate prin pachete mici, nu este garantat că parcelă ar trebui să ajungă în intervalul de timp menționat mai sus. Cu toate acestea, 95% coletele vor fi livrate în termen de momentul de referință.Vă rugăm să fie pacient, dacă coletul nu vine la timp pentru tine,și vă rugăm să contactați cu noi. noi le va urmări.

3, 7 Zile Banii Înapoi de Garantare: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi. Vă rugăm să ne informați în scris(de exemplu, e-mail, mesaj eBay, fax, scrisoare) în termen de 7 zile de la primirea de bunuri. Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul. Vă rugăm să rețineți că expeditii / taxe vamale(daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.

4, Înlocuire Gratuită: Dacă primiți un nu-așa-descrise (de exemplu, defecte, incorecte, parte lipsă) element, vă rugăm să ne contactați atunci când obține elementul. Vom organiza un înlocuitor cât mai curând după caz, se confirmă.

5, Furnizorii de Garanție: oferim garantie UN AN pe acest produs. În cazul în care elementul are nici o problemă de garanție vă rugăm să ne contactați pentru o soluție satisfăcătoare.

6, Cerințe: Toate calificată de returnare/înlocuire trebuie să fie ghidat de către noi. Nu putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans. Taxa vamală, taxa de manipulare, transportul si asigurarea sunt pe clienții cost și nu sunt rambursabile.

7, Dacă aveți orice întrebare pentru produse sau de livrare, pls, vă rugăm să contactați cu noi inainte de a face Feedback-ul negativ, vom încerca să slove ea. Dacă nu putem slove și nu face nici o restituire pentru tine. apoi face Feedback-ul. Dacă nu contactați cu noi, în primul rând și de a face feedback-ul negativ, în mod direct, înseamnă să renunți la toate după-vânzare de servicii. vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model X6
Amprentă Capacitate 500
capacitatea cardului 500
Nume De Brand mcdorsteco

Produse similare